WYJAZD SŁOWACJA
- amadeusz83
- bywalec
- Imię: Adrian
WYJAZD SŁOWACJA
Witam wszystkich. Mam pytanie: co jest obowiązkowe podczas wyprawy na Słowację?. Muszę mieć ze soba żarówki na zapas, koszulke odblaskowa i ym podobne bajery? Bo wiem że w acie sa wymagane takie pierdoley
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
amadeusz83
- maciek
- klepacz
- Imię: Maciej
- Kontakt:
Ja wyjeżdżając na Słowację nie zabierałem nic takiego.
kamizelka odblaskowa nie jest wymagana. Poza tym, zgodnie z jakąś tam konwencja genewską chyba pojazd ma mieć takie wyposażenie jakie obowiązuje w kraju, w którym jest zarejestrowany. Jedynym problemem może być wytłumaczenie słowackim policjantom.
Dodam tylko, że może mam wyjątkowego farta, ale byłem na Słowacji wiele razy samochodem i 2 czy 3 razy motocyklem i nigdy nie byłem zatrzymywany przez Policję.
kamizelka odblaskowa nie jest wymagana. Poza tym, zgodnie z jakąś tam konwencja genewską chyba pojazd ma mieć takie wyposażenie jakie obowiązuje w kraju, w którym jest zarejestrowany. Jedynym problemem może być wytłumaczenie słowackim policjantom.
Dodam tylko, że może mam wyjątkowego farta, ale byłem na Słowacji wiele razy samochodem i 2 czy 3 razy motocyklem i nigdy nie byłem zatrzymywany przez Policję.