Witam;
Mam ogólne, a właściwie może i szczegółowe zapytanie.
Czy ktoś dysponuje danymi dotyczącymi wielkości produkcji RC36/1, a w szczególności chodzi mi o tzw. "włoszkę", czyli wersję z jednym reflektorem?
Drugie, może bardziej trudne pytanie - czy ktoś ma możliwość sprawdzenia (bez podawania imiennego źródła, bądź danych osobowych oczywiście) ile jest w Polsce zarejestrowanych sztuk modelu RC36/1?
Dlaczego o to pytam?
Ano, z racji tego, że moja VFR obecnie mało jeździ, chodzi mi po głowie pomysł zrobienia jej żółtych tablic (a jak wiadomo na Podkarpaciu minimalny wiek pojazdu to 40 lat, więc pozostaje próba zakwalifikowania pojazdu jako unikatowy, stąd też takowe dane by się przydały).
Czy to dobry pomysł? Nie ważne.
Czy powinien to zrobić rzeczoznawca? Nie ważne.
Dane, którymi będę mógł się podeprzeć, zawsze mogą być pomocne, choć nie muszą okazać się konieczne (ale - lepiej mieć niż nie mieć).
Pozdrawiam.
Wielkość produkcji RC36/1
-
- Imię: Paweł
- nierob
- klepacz
- Imię: nierob
- województwo: dolnośląskie
Re: Wielkość produkcji RC36/1
napisz może do hondy. a w przypadku zarejestrowanych "jedynek" w Polsce to uderzyłbym do ministerstwa infrastruktury. choć przy rejestracji nie ma chyba rozróżnienia na RC36/1 i 2. jest VFR750f. i tu może być kłopot. ale spróbować nie zawadzi.
trzask prask i po wszystkim.