Nakładka na siedzenie pasażera

Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
Awatar użytkownika
ADHD VFR
pisarz
pisarz
Imię: Michał
województwo: wielkopolskie

Nakładka na siedzenie pasażera

Post autor: ADHD VFR » śr 16 gru 2015, 13:42

Witam chłopaki mam mały problem ;/.Rok temu zaliczyłem lekkiego szlifa przy wyjeździe ze stacji benzynowej i dostała prawa owiewka itp. Postanowiłem kupić komplet owiewek z ebay'a z tego powodu że prawa owiewka mi popękała lewa miała już jakieś tam zadrapania i załupek (ogon) też miał już pęknięci minimalne przy śrubach itp. owiewki wszystkie mi doszły ślicznie pięknie jedynie co to nie dało się tak dokładnie jak bym chciał to czachy spasować ale jest ogólnie elegancko. W zestawie jednak nie było nakładki na siedzenie pasażera i postanowiłem właśnie teraz wziąć się za poszukiwania i kupić jednak zmartwiła mnie jedna rzecz że nakładka ma na końcu taki plastik wystający który powinien wejść w otwór który znajduje się zaraz za kanapą jednak u mnie nie widać go za dobrze i obawiam się że bedę musiał albo go poszerzyć albo coś wymyślić i kieruje się z prośbą do was czy możecie podrzucić zdjęcie tego otworu i ile centymetrów znajduje się on u was nad kanapą :)
:moto :killer

ODPOWIEDZ