Jakie opony do RC46 800fi
-
- Imię: Piotr
- województwo: śląskie
Jakie opony do RC46 800fi
Witam,
Czas zmienić tylną oponę i szukam odpowiedzi, jaka opona będzie najlepszym wyborem.
Jeżdżę głównie sam, raczej spokojnie. W planach wyjazd na jakiś tor ale tylko w celu doskonalenia techniki jazdy a nie ścigania.
Proszę o pomoc w doborze opony
Pozdrawiam
Czas zmienić tylną oponę i szukam odpowiedzi, jaka opona będzie najlepszym wyborem.
Jeżdżę głównie sam, raczej spokojnie. W planach wyjazd na jakiś tor ale tylko w celu doskonalenia techniki jazdy a nie ścigania.
Proszę o pomoc w doborze opony
Pozdrawiam
- zaba80r
- pisarz
- województwo: poza granicą Polski
Re: Jakie opony do RC46 800fi
Ponoć czarne sa najlepsze forumowa wyszukiwarka i wio
“You live more in 5 minutes going flat out on a vehicle like this than most people live in a lifetime” – Burt Munro...The world fastest Indian...
- fandrej666
- Imię: Jasiek
- województwo: pomorskie
Z jednosezonowego doświadczenia odradzam pirelli Angel ST. Przy temp. >20 opona super, klei się jak "kropelka" - do wszystkiego. Ale przy <15 stopni jest naprawdę nieciekawie, a jak popada to jeżdżę niemal jak na szutrach. odradzam.Oponka nie na polski klimat. Jedyny plus że wolno się zużywa. Dobrze wspominam Bridgeston Battlax (czy jakoś tak).
- FernandoT
- pisarz
- województwo: lubuskie
pilot power wydaja sie byc dobrym polaczeniem jesli chodzi o tor miasto i zywotnosc.. ja zjezdzilem juz chyba z 5 komplet tych opon.
WSK M21W2 1972, KTM LC 4
-
- województwo: śląskie
Witam,
Dziękuję za odpowiedzi.
W tej chwili używam Michelin Pilot Road 2 CT i jeszcze nie zmieniałem opon, więc nawet nie wiem czy różnica między gumami jest wyraźnie odczuwalna przy moim lajtowym jeżdżeniu.
Czytam w sieci o oponach, a moje pytanie kieruję przede wszystkim do osób jeżdżących w podobny sposób
Pozdrawiam
Dziękuję za odpowiedzi.
W tej chwili używam Michelin Pilot Road 2 CT i jeszcze nie zmieniałem opon, więc nawet nie wiem czy różnica między gumami jest wyraźnie odczuwalna przy moim lajtowym jeżdżeniu.
Czytam w sieci o oponach, a moje pytanie kieruję przede wszystkim do osób jeżdżących w podobny sposób
Pozdrawiam
- Fakir
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: wielkopolskie
bardzo dobre oponki, też jeżdżę raczej turystycznie ale czasem lubię mocniej odkręcić i dają radę tak od 20tyś kmv4flyer pisze:W tej chwili używam Michelin Pilot Road 2 CT i j
Yamaha XJ600N
Honda VFR750
Yamaha XT600z Ténéré
Honda VFR750
Yamaha XT600z Ténéré