wstępny plan jest taki, że w grudniu przywożę moją vfr do kraju na sprzedaż..
co byście obstawiali na nastęny moto ?mam swoje opcje , jestem ciekawa Waszej opinii i chętnie rozważę rózne opcje i rady...

nie twierdzę,że to musi być turystyk,Krajan pisze:Chyba że MadziX doda 15 = RC51 ale to już mało turystyczny motocyklmors pisze:MadziX - nie masz wielkiego wyboru do 36 dodajesz 10 = RC46ale nadal V
no właśnie ! i to mnie powstrzymuje...gdyby nowa vfr ( pomijając już cenę ) troszeczkę chociaż została odchudzona, coś poniżej 200 kg ( już nie wymagam 170 ), wygląd mniej zbliżony do FJR ( tak moim zdaniem trochę wygląda ) lżejszy wizualnie, z lekkim sportowym zacięciem, to byłabym jak najbardziej za...mack72 pisze:a może nowa cbr-a... w testach wypada doskonale jak w jeździe to sam nie ujeżdżałem ale jak popróbuje to dam znac...a vfr po liftingu 2002r miała być lżejsza szybsza zrywniejsza itp...a tak myśle ze tylko jest dużo droższa...
Hehe, wiesz, tak sobie myslę - jak będziesz miała okazję to wsiądź na VTR1000 FireStorm. A jak nie będziesz miała okazji to jej poszukaj "na siłę" (tylko co by Ci się nie pomieliło z VTR1000SP1 RC51 - torowym superbikiem). Raczej się nie mylę, będziesz bardzo mile zaskoczona. 110KM, płasko oddaje moc od samego dołu, pozycja jak na sportowym turystyku, wąska w talii jak osa - musisz jej spróbować. Bardzo user friendly bike.MadziX pisze:ja ma 172 cm, jeżdze czasem RR mojego chłopaka i stwierdzam,że wszystkie r6, cbr mi nie leżą...z takich powodów o jakich wyżej wspomniałeś - wszystko na sztywno,pozycja skurczona, jazda na nadgarstkach,zero komfortu )
chciałabym coś co nie jest tak "extremalne" jak supersporty ale też nie typowo turystyczne..
( co ja plotę - tak w ogóle to już ktoś wymyslił motocykl dla mnie ?)
taka vfr ( silnik i pozycja mi jak najbardziej pasuje ) tylko ze 40 kg mniej..
a w czym VFR800 2000-2001 jest lepza od roczników powyżej 2003 ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości