Witam.
Muszę zmienić puszkę, upatrzyłem sobie jeden model - Hyundaia Coupe (miałem '98 teraz chcę kupić coś nowszego).
Znalazłem w Płocku ciekawą sztukę, ale mam tam z Poznania 250km.
Więc bardzo bym prosił - gdyby ktoś niedaleko mieszkał i miał chwilę, żeby zobaczyć czy w ogóle warto przyjeżdżać oglądać ten samochód.
Stawiam flaszkę przy spotkaniu:)
http://moto.allegro.pl/hyundai-coupe-2- ... 31366.html
Normalnie już dawno przesiadłbym się na sprzęta i nie myślał o samochodzie do października, ale niestety połamałem się w grudniu i jeszcze trochę czasu minie, zanim rozpocznę sezon...
Płock - prośba o ocenę auta
- Hubu
- klepacz
- Imię: Hubert
- województwo: mazowieckie
Re: Płock - prośba o ocenę auta
Jeżeli ma 63 poduszki powietrzne to najbezpieczniejsze auto jakie widzialem 

- poscig
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Pierwsza sprawa o ktorej chcialem napisac.....Hubu pisze:Jeżeli ma 63 poduszki powietrzne to najbezpieczniejsze auto jakie widzialem
Widac,ze aukcja typowa dla chandlarza,niestety,zbyt piekny choc okazje bywaja.....baaardzo zadko.
masakryczna odslon ponad 2600 a samochod nadal nie sprzedany.Robi wrazenie,zapomnij ,ze w tym radio navi dziala ok.dzwiek masakra. szukaj moze dalej bo okazje sa dobre w tesco
- Diego
- klepacz
- Imię: Mirek
- województwo: mazowieckie
Zdjęcia robione są przez specjalistę Płockiego fotografika,tzn mają robić wrażenie i ..robią.Auto ładnie się prezentuje......dopiero w środę mogę się z gostkiem omówić na oglądanie auta(zapieprz w pracy mam)
Jazda na motocyklu to najlepsze coś,co można robić w ubraniu
- staqqq
- zadomowiony
- Imię: Stachu
Wiem właśnie, że okazja i że cena super i w ogóle milion zdjęć... dlatego też nie chcę tam jechać 250kmów w ciemno.
Dźwiękiem się nie przejmuję, bardziej tym, że samochód może być złożony z kilku hultaji itp.
Diego - środa jest dla mnie jak najbardziej OK - aż takiego ciśnienia nie mam:) Dzięki wielkie!
Dźwiękiem się nie przejmuję, bardziej tym, że samochód może być złożony z kilku hultaji itp.
Diego - środa jest dla mnie jak najbardziej OK - aż takiego ciśnienia nie mam:) Dzięki wielkie!
- RALF
- klepacz
- Imię: Rafał
Prezentuje się ładnie... ale bananowe skóry????nie wiem co sprzedawca miał na mysli..chyba ,ze u niego banany leżały jakieś 3 tygodnie
taki żarcik

taki żarcik
Radio Kolor 103 FM
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster