szukam serwisu HONDY w mojej okolicy, jeśli ktoś wie gdzie owy serwis wart jest uwagi to proszę o odpowiedź.
ja jestem tylko poobijany, nic poważnego. Moto

Z opisu wynika, że będzie szkoda całkowita.mafiozo pisze:na spokojnie zrobiłem oględziny moto i uszkodzone jest :
Lampa, czasza, lagi, cały prawy bok plastika, lusterko, pokrywa oleju, w sumie cały bok prawy od przodu do tyłu wraz ze stelazem na kufer, nie wiem co z kolem przednim bo na oko nie idzie stwierdzić. Mam nadzieje ze da sie naprawić. Poinformuję Was o dalszym postępowaniu
Przepraszam ale się nie zgodzę, to właśnie rzeczoznawca ustala wartość pojazdu i kwotę ewentualnej naprawy, inni jedynie się pod tym podpisują.mafiozo pisze:Tylko dodał, że od niego to nie zależy od wyceny są inni pracownicy,
Żadna nowina, przecież pisałem, szkoda motkamafiozo pisze:Od razu mi powiedział, że ze swojego doświadczenia w zawodzie rzeczoznawcy będzie szkoda całkowita.
Przykro mi i obym się bardzo mylił ale jak taki rzeczoznawca Ci opisywał to kokosów nie będziemafiozo pisze:Tylko teraz czekać ile kasy oby nie za mało bo moto chce naprawić.
Jeśli kwota będzie taka jaka będzie i na części nie wystarczy daj znać może się coś pomoże z wysokością odszkodowania ale to już na tel. i po wstępnej wycenie.mafiozo pisze:Jak coś się dowiem, ile kasy dostanę to napiszę i jeśli ktoś ma chęć pomóc w szukaniu części,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości