Jaki pierwszy motocykl?

Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
Awatar użytkownika
stoodent1
pisarz
pisarz
Imię: Michał
województwo: lubelskie
Kontakt:

Re: Jaki pierwszy motocykl?

Post autor: stoodent1 » czw 28 lip 2011, 14:23

Wybaczycie mi że przeklnę?
a może nie napiszę tak czy osobom dającym rady w stylu "weź mocniejszy bo ci się znudzi" podobają się krzyże przy drodze?
Albo rozrastające się w na każdych forach w tempie astronomicznym wątki wypadkowe?

zanim ktoś zapyta tak TAK TO JEST BULWERS!!!

zanim komuś dacie radę żeby brał r1 cbr600 fazera 600 czy inną mocna (nie pisze o CBF bo to spokojne moto) 600na pierwsze moto zapytajcie siebie sami czy poradzili byście to moto swemu niedoświadczonemu dziecku?

na forum motocyklistów rośnie wątek o pasażerze który przeżył wypadek na r6! To są efekty niedoświadczenia na 1 moto!

Ogarnijmy się w końcu!!!

ps kolego który piszesz że po 2kkm jest już dobrze jesteś w GRUBYM BŁĘDZIE

Dodam jeszcze coś co jest gorzką prawdą :( nie zdarzyłem wyprowadzić z błędu mojego przyjaciela który już ponad rok jeździ po błękitnej autostradzie nie słuchał mnie :(...
Ostatnio zmieniony czw 28 lip 2011, 22:22 przez stoodent1, łącznie zmieniany 1 raz.

darecki-30
pisarz
pisarz
Imię: dariusz
województwo: podkarpackie

Re: Jaki pierwszy motocykl?

Post autor: darecki-30 » czw 28 lip 2011, 21:29

uf, ktos mnie poparl a do kolegi morderca-24 sproboj na placu manewrowym zrobic prawidlowo 8-mke swoim v-tec i jak nie w...sz to sie odezwij i zrob to tylko prawidłowo

ODPOWIEDZ