JAKIE BUTY?
- suniok
- pisarz
- Imię: Jarosław
- Kontakt:
Dzisiaj trochę pośmigałem w SIDI VERTIGO zwykłych:
- bardzo wygodne - można chodzić
- wentylacja nawet działa, ale gdzieś od 80km/h czułem
- regulacja z tyłu moim zdaniem strzał w 10 - nie trzeba ściągać ekspresem jak sie poupycha spodnie tylko ładnie można dopasować pokrętłem.
- faktycznie trzeba rozmiar większe brać (ja tak zrobiłem i są ok)
- czuje się w nich bardzo bezpiecznie, aż musiałem troche poodpierdzielać hehe
- jak nie wpuściłem spodni, to musiałem skręcić na maksa i były ładnie dopasowane - mam łydki jak Rzymski piechur...
No i to narazie tyle. Polecam
- bardzo wygodne - można chodzić
- wentylacja nawet działa, ale gdzieś od 80km/h czułem
- regulacja z tyłu moim zdaniem strzał w 10 - nie trzeba ściągać ekspresem jak sie poupycha spodnie tylko ładnie można dopasować pokrętłem.
- faktycznie trzeba rozmiar większe brać (ja tak zrobiłem i są ok)
- czuje się w nich bardzo bezpiecznie, aż musiałem troche poodpierdzielać hehe
- jak nie wpuściłem spodni, to musiałem skręcić na maksa i były ładnie dopasowane - mam łydki jak Rzymski piechur...

No i to narazie tyle. Polecam
Pozdrawiam Jarek
- Jashczur
- pisarz
- Imię: Chrystian
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Zdecydowalem sie na Sidi B2 z Gore-Texem. Znajomy z Niemiec ma mi przywiezc z Louisa. Problem mialem tylko z doborem rozmiaru bo przymierzalem w salonie Vertigo [B2 w moim rozmiarze nie bylo] w rozm. 47 noga normalnie mi lata, nie trzyma piety itp. natomiast 46 jest doslownie na styk i tu obawa czy nie beda mnie cisnac przy dluzszym uzytkowaniu. No ale zaryzykuje i zdecydowalem sie na 46. Zastanawialem sie nad modelem Vertigo ale Gore-tex w B2 w cenie zblizonej do Vertigo mnie przekonal
Ognia!
- Jashczur
- pisarz
- Imię: Chrystian
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
W kazdych butach mam inny - od 45-47. Ja bede dawal w tym tygodniu znajomemu liste z zakupami w louisie bo oprocz tego kupuje jeszcze kask i sakwy. Dodatkowo ma jakas znizke chyba od 3-8% wiec jezeli bylbys zainteresowany a masz juz wybrany model i rozmiar to mysle ze nie byloby problemu z przywiezieniem tego 

Ognia!
- Argail
- pisarz
- Imię: Dariusz
- województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
No to przeczytałem Wasze dylematy i biorę Sidi B-2, też się wahałem między Vertigo Corsa, bo w sumie ok 150 zł różnicy na allegro ale wyglądają kosmicznie i niewygodne w poruszaniu się pieszo, przeszedłem pół salonu i faktycznie różnica wielka w użytkowaniu niemotocyklowym 
Dzięki za opinie, warto było poczytać
Co ciekawe w Poznaniu w salonie 150-200 zł różnicy w cenie...

Dzięki za opinie, warto było poczytać
Co ciekawe w Poznaniu w salonie 150-200 zł różnicy w cenie...
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- kiki
- ostry klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Ja zamierzam kupić alpiny smx-plus i tu mam pytanie. Dziś mierzyłem je w intercarsie i okazało sie że bardzo cięzko wchodzą na noge (ciezko wsadzic noge i ciężko ją wyjąć). Ale w momencie kiedy mam je na nodze to leżą idealnie, nie cisną, nie gniotą-wogóle gites gdyby nie jedno ale... Mianowicie nie mogę tego suwaczka zasunąć bo w połowie robi sie za ciasno
. Nie siłowałem sie z tym zameczkiem za bardzo żeby go nie urwać
Tak ma być czy jednak mam za wielką stope ??? Poradzcie