Cztery strony się nie odzywałem, ale piątej już nie zdzierżę.

MadziX, do kąta i palec na buzię. Co tu się dzieje???

To jest VFR OC a ja bez przerwy słyszę jakie to inne kozy są ..., no aż mi przez klawiaturę nie przechodzi. Magda! tylko mi nie przerywaj! Więc Magda, pamiętam, jak czule wypowiadałaś się o swojej lalce,

że zrobisz jej manicure itp. To było chyba na Walentynki, a tu, po czterech miechach lalka idzie do żyda? Ale najgorsze dopiero teraz zahaczę, bo zamiast wielbić przedmiot kultu tego forum, to jakieś herezje masowe się tu panoszą. Od tego co tu bazgrolicie ekran mi się wypala i chyba będę zmuszony wystąpić na drogę sądową o zadośćuczynienie i zadośćumonitorzenie. Magda, nie wierć sie w tym kącie i palec na buzię powiedziałem!. I nie narzekaj, że VFR jest ciężkie, bo twardym trza być, nie miętkim. Jeśli już musisz zmieniać (jak to kobieta) to najlepiej zmień rękawiczki. Stój prosto w tym kącie. A gdy już tak naprawdę Cię goni do zmiany sprzęta to sobie Vitka upoluj i śmigaj

ku chwale ojczyzny, VFR OC i bezzębnego koła gospodyń wiejskich. Można wyjść z kąta i skierować się do Pubu online. MadziX zaprasza nieustannie.