Honda VFR czy Yamaha FJR 1300
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
dokladnie michal tak jak mowisz, jedyny sek jest w ksiazce pojazdu, on ja wystawia, Ja tam bym bral i sie nie perdzielil
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Po wyjaśnieniu osobiście zarzutów jakie mu stawiali na forum, też bym gościowi zaufał.
Niekiedy ASO bywają wręcz uciążliwe ( tak jak przekonałem się o tym kupując nowy samochód - za pierdołe chcieli mi zabrać g*wnianą bo zaledwie roczną gwarancję ),
więc za gościem przemawiają same zalety, w tym najważniejsza czyli KASA
I z tego co rozumiem to ma dostępne teraz VFRki?
Niekiedy ASO bywają wręcz uciążliwe ( tak jak przekonałem się o tym kupując nowy samochód - za pierdołe chcieli mi zabrać g*wnianą bo zaledwie roczną gwarancję ),
więc za gościem przemawiają same zalety, w tym najważniejsza czyli KASA

I z tego co rozumiem to ma dostępne teraz VFRki?
dzwonilem dzisiaj do tego pana u siebie ma kiklka czarnych vfrek do odebrania od reki ja chce czerwien wiec bede musial czekac tydzien ( tzn w marcu) chcialem zeby zalozyli mi alarm ten co podali nie podobal mi sie ale zakupie dwudrozny i sie dogadam zeby mi go zalozyli co do ciuchow raczej sie tym nie zajmuje bo pytalem o kombinezon to na tyle jak na razie ..
ps przepraszma za skladnie ale jestem niestetyu chory i pisze w pospiechu pozdrawiam
ps przepraszma za skladnie ale jestem niestetyu chory i pisze w pospiechu pozdrawiam
haha jasne wiesz ja jako facet nie rozpoznaje tylu kolowrow co kobiety stosuje wiele uproszczen i nie wiem jak wyglada kolor karmazynowy czy jakie tma jescze sa hhee dziwie sie ze ty wiesz;p tak chodzi o wisienke sorki mowilem ze jestem chory i z goraczka siedze nawet z roboty sie dzis wyrwalem;) wydaje mis ie ladniejsza byc czarny jakos mi nie podchodzi, a jak wy sadzicie? fajnie jakby dalo sie zrobic jakies glosowanie kto jaki kolorek woli
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Zebyś nie miał problemu z kolorkiem wklejam Ci zdjęcie VFR 2006. Te 2007 miały ten sam kolorek, na moto moj Piotr w momencie decyzji zakupmichalf84 pisze:haha jasne wiesz ja jako facet nie rozpoznaje tylu kolowrow

R
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Ruda, historyczne chwile trzeba uwieczniać
Piękna sztuka.
Wisienki są piękne, ale wg. mnie za bardzo rzucają się w oczy, mój faworyt to czarnulki
Ale wiadomo, o gustach... ble ble ble
michalf84, jak Ci mało foto w realu to wejdź na bikepics -> http://www.bikepics.com/honda/vfr800/

Wisienki są piękne, ale wg. mnie za bardzo rzucają się w oczy, mój faworyt to czarnulki

Ale wiadomo, o gustach... ble ble ble

michalf84, jak Ci mało foto w realu to wejdź na bikepics -> http://www.bikepics.com/honda/vfr800/