Daj dane do przelewu na PW i ślę sianko.
wydra pisze:czytam czytam i pisali o FI tylkotakiej wiedzy nie mam że dekle te same
ale dziekuję
w takim razie ja też zamawiam jedną sztukę
Musi kolega czytać ze zrozumieniem tekstu..Arnold pisze:(...)
A no i nakładka będzie pasowała do roczników od '98 do teraz bo nowe modele mają najwyraźniej taki sam dekiel.
Tak znajduje siezaba80r pisze:sorki ze zapytam ale na komórce średnio widzę te zdjęcia.....mianowicie miejsce na wskaźnik/szybkę poziomu oleju jest?? Poważnie pytam bo za ciemne zdjęcia są. Teraz zamawiam jedną sztukę a może i ze dwie. Pzdr
Fajnie że porównujesz nakładkę od 450zł w górę z mojązaba80r pisze: zdjecie nr 1 to cbr-a i to jest cudo.
Absolutnie rozumiem to, że Twój produkt jest prostszy ale też tańszy. Wszystko jasne. Zrozum jednak, że motocykl służy do jazdy a nie do wywalania się na nim non stop. Oczywiście częścią jazdy wielu z nas od czasu do czasu będzie gleba ale to tylko sporadyczny wypadek. Nikt z nas nie wywala się non stop. Dlatego też przez 99% czasu ta osłona będzie elementem kosmetycznym, który ma upiększyć nasze motocykle. Dlatego chłopaki oczekiwali takiej osłony jak na niemieckim ebay'u.Roadrunner pisze:Uważam że zbędną jest osłona miarki oleju jak i u góry w okolicach czujnika położenia wału. Zawsze pokrywy pokiereszowane są w okolicy napisu honda i żeberek i to trzeba chronić.
a tu taki kapturek i jeszcze ma być z naklejką HRC a nie zrobionym napisem:zaba80r pisze:
Załączniki:
cbr1000rr_cfcoverr1.jpg
cbr1000rr_cfcoverr1.jpg [ 85.27 KiB | Przeglądane 19 razy ]
troche to trąci taka maniana i to nie hasta manianaRoadrunner pisze:HRC można zrobić kolor (czerwono-niebieskie) lub całe białe, ale wolałbym w takim układzie zapodać to w formie naklejki na zewnątrz przyklejanej (chodzi o względy formalne). Każdy sobie naklei tam gdzie chce. Podajcie tylko jaka wielkość ma być. Inne wlepki można też, dopisywać do listy życzeń.
Ejjj... źle odebrałeś moja słowa. Nikogo nie cisne, jak ktos sie poczuł urażony to luzna guma pany.Koobsky pisze:Nie złość się na ludzi. Przyznam, że niektórzy mogli by trochę ładniej składać zdania by brzmiały delikatniej. Każdemu ma się prawo coś nie spodobać ale to nie powód by od razu kogoś cisnąć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości