Kto sie na komórach zna?
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
Czemu tak sądzisz?żgodze się tylko przez to ze nokia nic na niego nioe robiła i podkładała kłody by cos na nich chodziło.Poza tym np predkość ich była minusem sprzętowym małego procesora.Teraz wszystko ruszaq.jakby jeden z drugim nie robili problemów to symbian mógłby teraz być naprawde bogiem GSM
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Troche offtoplesu robimy i gnoju w temacie, ale powiem Ci, że przygodę z symbianem zaczynałem od 6600 chyba, potem było kilka innych m.in. N70, N80, E65, pod koniec N76 i teraz 6210N. Oprucz tego ostatniego to z każdym byly problemy, to że wolno to jedno, swoją drogą po co tworzyć taki zamulający system skoro sam mówisz że wowczas procki przy nim wysiadały. Do tego ciągłe zwiechy symbiana! Najgorsza katastrofa była z N76 gdzie telefon był wypuszczony chyba z oprogramowaniem wersji alpha bo do bety to sporo brakowało, ciągłe zwiechy, kasowanie pamięci przypadkowe, restarty, cuda normalnie :] Więc jakoś nie jestem fanem symbiana.
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
Ja zaqczołem od 7650.pamietam 960zł w abonamencie dałem:P ogólnie telefonów miałem ok 70.z symbianem z 1/3 tego.system jest strawny gdy jest dostosowana platforma do procka.nie udało sie to np w e50 n73 n76 6680 i paru innych
dzis dowiedziałem sie dokładnioe co z ta nawi jest o której mówisz i jest to aplokacja route66 która ponoic ma zastąpic nokia maps
Moze zmienmy temat na telefony opinie pytania oi pomoc
dzis dowiedziałem sie dokładnioe co z ta nawi jest o której mówisz i jest to aplokacja route66 która ponoic ma zastąpic nokia maps
Moze zmienmy temat na telefony opinie pytania oi pomoc
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VTR1000 SP 1
- rinas
- klepacz
- Imię: Paweł
Nie wspominaj wogóle tego telefonuGacol pisze:nie udało sie to np w e50

Też myślę że to dobry pomysł. Ja np. ciągle nie wiem jak mam tego garmina wgrać, bo mi nikt nie wytłumaczyłGacol pisze:Moze zmienmy temat na telefony opinie pytania oi pomoc

- Sylwio
- klepacz
- Imię: Sylwester
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
rinas a co konkretnie potrzebujesz? Programu czy instrukcji wgrania?
Tutaj jest dość dużo opisane na temat Garmina jak i problemów z nim związanych http://forum.symbianos.pl/viewtopic.php ... &sk=t&sd=a.
Sam miałem problem z Nokia 6650, bo wersja 4.1 po wgraniu w ogóle się nie otwierała i dopiero 4.2 zaczęła chodzić a mam obecnie zainstalowaną 5.0 i też działa. Inna sprawa, że telefon właśnie pojechał 3 raz do serwisu od października i mam nadzieję, że mi dadzą inny egzemplarz.
Tutaj jest dość dużo opisane na temat Garmina jak i problemów z nim związanych http://forum.symbianos.pl/viewtopic.php ... &sk=t&sd=a.
Sam miałem problem z Nokia 6650, bo wersja 4.1 po wgraniu w ogóle się nie otwierała i dopiero 4.2 zaczęła chodzić a mam obecnie zainstalowaną 5.0 i też działa. Inna sprawa, że telefon właśnie pojechał 3 raz do serwisu od października i mam nadzieję, że mi dadzą inny egzemplarz.
"A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera..."
- Sylwio
- klepacz
- Imię: Sylwester
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Najlepiej zrobić sobie kopię zapasową za pomocą programu PC Suite, jest tam taka opcja. Później wgrywasz z powrotem i masz kontakty i wszystkie ustawienia jak wcześniej. Program PC Suite powinieneś dostać na płytce z telefonem lub ściągnij go ze strony nokii.
"A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera..."
- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
Mój telefon ocipiał...
Mam poczciwą Nokię E51. Kilka dni temu stało się coś dziwnego.
Po pierwsze dzwonki samoczynnie ustawiły się najgłośniej jak tylko mogły - łącznie z dźwiękiem klawiszy, który zawsze mam wyciszony. Przywróciłem własne ustawienia i po krzyku.
Po drugie w lewym górnym rogu wyświetlacz pokazywał zawsze godzinę, obok mniejszą czcionką nazwę operatora, a pod operatorem datę - na zdjęciu zaznaczyłem to miejsce strzałką.
U mnie też tak było, aż tu nagle data gdzieś wyparowała, a w jej miejscu pojawił się napis "Na zewnątrz".
O co kurka chodzi??!! Może ktoś wie, jak można to zmienić??
A może to znak, że mam się zmienić jak Leszek? You must Na zewnątrz, now! do not play with your destiny...
Mam poczciwą Nokię E51. Kilka dni temu stało się coś dziwnego.
Po pierwsze dzwonki samoczynnie ustawiły się najgłośniej jak tylko mogły - łącznie z dźwiękiem klawiszy, który zawsze mam wyciszony. Przywróciłem własne ustawienia i po krzyku.
Po drugie w lewym górnym rogu wyświetlacz pokazywał zawsze godzinę, obok mniejszą czcionką nazwę operatora, a pod operatorem datę - na zdjęciu zaznaczyłem to miejsce strzałką.
U mnie też tak było, aż tu nagle data gdzieś wyparowała, a w jej miejscu pojawił się napis "Na zewnątrz".
O co kurka chodzi??!! Może ktoś wie, jak można to zmienić??
A może to znak, że mam się zmienić jak Leszek? You must Na zewnątrz, now! do not play with your destiny...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl