Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
-
Cimaj
- pisarz

- Imię: Kamil
- województwo: mazowieckie
zoomer pisze:Nie mogłeś tego ogłoszenia wcześniej wrzucić ???

Już się umówiłem na oględziny czarnulki

więc poczekam do weekendu. Jak się okaże że tam coś nie tak jest to odezwę się do Ciebie.
To nie do mnie tylko do
wydry się odzywaj - jego moto pokazało się z nienacka w giełdzie

-
zoomer
- pisarz

- Imię: Damian
- województwo: małopolskie
wydra pisze:zoomer pisze:Nie mogłeś tego ogłoszenia wcześniej wrzucić ???

Już się umówiłem na oględziny czarnulki

więc poczekam do weekendu. Jak się okaże że tam coś nie tak jest to odezwę się do Ciebie.
Ja? zauważyłeś że nic ci nie proponowałem mimo świadomości że poszukujesz takowe moto?
masz po drodze "powiedzmy" więc możesz oba sobie obejrzeć i ocenić które lepsze, o wyposażeniu pisac nie będę bo tamta goła.
Sorry Cimaj, tak to wydry ogłoszenie. Co do wypowiedzi wydry to nie bardzo rozumiem co poeta miał na myśli. Nie wiem kiedy umieściłeś swoje moto na giełdzie. Cimaj posłał linka i przez nieuwagę myślałem że to jego moto. Dyskutujemy o moim zakupie od jakiegoś czasu i tu nagle taka wiadomość więc się zdziwiłem skąd taka nagła decyzja no i że szkoda że wcześniej nie pisałeś że chcesz sprzedać skoro wiedziałeś że chcę kupić.
-
wydra
- klepacz

- Imię: Mateusz
- województwo: śląskie
wychodze z założenia że nie proponuje swojego moto komuś kto szuka, czysta reklama, nie lubie tego. Miałem raczej na mysli że patrząc na ogłoszenie moje nie przyłozyłem się za bardzo co przemawia ze sprzedażą jak i nie

taka ta Wydra nie zdecydowana
Jednakże mam mieszkanko na oku a grosz sie zawsze przyda
jak zadzwonisz powiem ci wszystko co wiem atu masz 100% pewność że bez kłamstw się obędzie.
Była CBR F2 600
Była Yamaha Fazer FZ6
Był V-TEC '02 Sreberko
Był V-TEC '08 Szarówa
Była X-11 " Skuter"
-
zoomer
- pisarz

- Imię: Damian
- województwo: małopolskie
Kurde, dlaczego mi to robisz

Oczywiście dla mnie to dużo znaczy że moto jest z forum i że pewniak bo inaczej wydaje mi się nie było by Cię tu, ale mam taki problem że ja jestem uczciwy (czasami za bardzo). Umówiłem się już z gościem, prosiłem go żeby go nie sprzedawał do weekendu bo z mechanikiem jestem umówiony i zgodził się. Uczciwie mi o wszystkim powiedział, posłał fotki z parkingowej przewrotki itd. Na prawdę gość wydaje się też być bardzo uczciwy. Nie wiem co robić

-
Jacko
- ostry klepacz

- Imię: Jacek
- województwo: lubelskie
-
Kontakt:
Ale nikt nie mówi żebyś był nieuczciwy. Też cenię sobie tą wartość. Tak jak Wydra napisał, zerknij jedną i drugą i wybierz lepszą dla siebie. Wszystko w temacie.
-
figaro
- ostry klepacz

- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Masz wybór, a kasa póki co jest Twoja. Jak i na co ją spożytkujesz leży wyłącznie w twojej kwestii. Pomyślnych zakupów i do zobaczenia na trasie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.