Trochę pokrzyczy i jej przejdziekiki pisze:weźcie zróbcie to po 16 czerwcabo wyjazd będzie mi kolidował ze ślubem, a moja kobieta może się lekko wkurzyć jak mnie nie będzie przy ołtarzu
Oczywiście, a poza tym śluby to główna przyczyna rozwodów!!!Dżambo pisze:Trochę pokrzyczy i jej przejdziekiki pisze:weźcie zróbcie to po 16 czerwcabo wyjazd będzie mi kolidował ze ślubem, a moja kobieta może się lekko wkurzyć jak mnie nie będzie przy ołtarzu
Mnie też ale może znalazłby się domek nieco bliżejkifer pisze:Jumbo - namówiłeś mnie!!!![]()
Zabierzesz szVagra? Znowu biedny nie będzie mógł zasnąć...puzon pisze: Mnie też
dobrze że się tak szybko nie poddajekifer pisze:Jumbo - namówiłeś mnie!!!
Postaw jeszcze trochę wódki i innych alkoholipawel_316 pisze:i widzę że zorganizowałem Wam wycieczkę do baru
Lepiej bym tego nie ujął 100% zgody,choć moze kazdy patrzy na to inaczej,te pseudo krupówki mają jednak swoich zwolenników.Moze i dobrze,dla kazdego coś innegodarecki-30 pisze: bieszczady maja swoj urok nie mylić z solina i pseudo krupówkami
Kto powiedział że nie chcemy...Arnold pisze:Szkoda że nie chcecie jechać pod koniec wakacji bo bym się z wami zabrał.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości