Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
-
Ketchup
- klepacz

- województwo: lubuskie
Vtka, przewaliłem STERTY gazet by odnaleść tą właśnie - Auto Technika Motoryzacyjna Lipiec 1988
a w niej opis VFR750R, myślę , ze warto poczytać

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jak do baku to tylko nitroglicerynometanol
-
seba_VF750FR
- klepacz

-
Kontakt:
autor: seba_VF750FR » wt 21 lis 2006, 18:28
No no ciekawe ,skąd Ty to wygrzebałeś ??
-
Ketchup
- klepacz

- województwo: lubuskie
mój stary był rzeczoznawcą w PZMocie, więc kupował różne takie czasopisma, a po za tym był zapalonym motocyklistą
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jak do baku to tylko nitroglicerynometanol
-
Hendrix
- zadomowiony

-
Kontakt:
kris pisze:Owszem te moto ?ciga?y si? na torach jko supurbike,jako jedyne z silnikiem v4 czterocylindrowe o pojemno?ci 750. Dukaty mia?y v o pojemno?ci 1000, czterocylindr?wki mog?y mie? pojemno?? do 750. Ten model to fktycznie RC45. Ostatni tytu? mistrza ?wiata zdoby? na nim John Koci?ski, ale by?a to RVF 750 oznaczenie fabryczne RC45.w odr??nieniu od naszych moto RVFnie mia?y rozrz?du na ko?ach lecz z boku silnika wa?ki nap?dza?y ?a?cuchy.Honda aby konkurowa? z Ducati wyp??ci?a ten model .Ale jak wiadomo aby startowa? w klasie sperbike takie motocykle musz? by? produkowane w okre?lonej ilo?ci i musz? by? dost?pne w salonie.Troch? czytalem na ten temat i w?a?nie odno?nie tego modelu honda wyp?sci?a kr?tk? seri? aby m?dz go wystawi? do wy?cig?w.Jej miejsce zaj?la jak wiecie VTR SP1 Colina .NR 750 T to r?wnie? V4 owalne t?oki podwa korbowody i dwie ?wiece na cylinder opisw ?wiecie motocykli.
Eee..wydaje sie mnie ze RVF miala jednak rozrzad na kolach i jestem tego prawie pewien, choc glowy nie dam sobie obciac ( moze i wostatnich latahch prod. cos sie pozmienialo) - i jeszcze jedno- byla koszmarnie droga;)
-
kris
- pisarz

-
Kontakt:
Była i dalej jest droga to raczej egzemplarze kolekcjonerskie sprawdż na ebayu po ile chodzą