Ten temat tez mi odzyl. Za sprawa naszego nieocenionego Modera, ktoren zanabyl dla mnie w Stolycy zestaw moto pack, co to go nie bylo w Uć Siti. Czekam na przesylke i ciesze sie jak dziecko

bo podobno wszystko hula jak cza i Piotrek zadowolony ze swojego.
Forum jest super, Ludzie sa super, Moder jest super
Alez sie podlizalem!
Jak bede mial z radyjkiem jakies doswiadczenia to napisze. Pozdro.
[ Dodano: 2007-04-01, 21:33 ]
Jak obiecalem - pisze bo mam z radyjkiem doswiadczenia. Ale, niestety - kiepskie

Dzis zaliczylem pierwsza wiosenna wycieczke z plecaczkiem. No i rozczarowanie. Pal diabli, ze trzeba sie dokladnie owinac kablami, powypuszczac je z rekawow itd. Przedluza to proces ubrania sie w to cale motocyklowe cholerstwo, ale tak musi byc. Jak ktos chce inaczej musi zainwestowac w blutufy i kordlesy. Nawet pal diabli, ze w kasku ciasno jak cholera i dlugo trzeba celowac, az sie sluchawki w dobre miejsce w kasku przylepi a i tak po godzinie jazdy cisnie niemilosiernie. Teraz clou programu: dziela bez zarzutu, ale tylko na postoju, albo do predkosci 80km/h.

i to wybiorczo: raz dziala, raz nie. Po stanieciu wyglada na to, ze sprzet musi przez chwile ochlonac z szoku i znow zaczyna dzialac. Czyli efekt jest taki, ze niby profesjonalne, dla motocyklisty specjalnie, a tu bryndza i wiele chalasu o nic.
Ppamula, Radek, wyscie juz z tym jezdzili? Jak wrazenia? Moze zly kanal obralem?