Wiek krowy nie ma znaczenia ale bym sie dowiedział od kucharza jak to zrobic prawidłowo - więc nie rozumiem o co Ci chodzibenito pisze:Falcon, jak będziesz chciał grilować steki wołowe, to Cie nie opierdzielę za brak informacji o wieku krowy i jej paszy.

Chciałbym szanowne grono przeprosić za ilość użytych wcześniej wykrzykników...mam ciężki dzieńbenito pisze:A może trochę grzeczniej i bez krzyków?
Chcę nowemu koledze wytłumaczyć że to co robi, to szkoda kasy bo i tak prędzej czy później to popęka i to samo z lakierem - żeby to wyglądało to trzeba mieć jakiś pojęcie i ja mu chętnie w tym pomogę. Kupił lakier z dużą ilością perły ( sprawdzałem skład koloru ) - będzie słabo krył i jeszcze chmurek narobi o klarze nie wspomnę .Kolega myśli jeszcze o lakierze candy ( chętnie podzielę się doświadczeniami w tej kwestii ) i z siłami krycia nowoczesnych lakierów

Ciapnąć możesz ale nawet jak zmatowisz powierzchnie pod te mate to i tak za jakiś czas sama odpadnie - owiewki motocyklowe kiepsko się kleją.kellyq pisze:A jak bym profilaktycznie na spawy od środka ciapną żywicą i matką szklaną ?