aVe cycki & vfr
wbrew pozorom większość motocykli w uk to japończyki - cbr, suzy 600 dominują ( sprinta st to jeszcze tu na oczy nie widziałam )...Vlaad pisze:MadziX, siedzisz w krainie Triuph'a i jeszcze nie próbowałaś...?.
mors mam to rozumieć pozytywnie?hehemors pisze:MadziX - ona po prostu nie ma slabych punktów. Stąd ten dylemat.
MadziX pisze:na wielu sprzętach miałam przyjemność
Moja kumpela jeździ na FZ6tce (Fazer bez owiewki) i jest zachwycona. Wiesz, faza jest motocyklem bardzo poręcznym (podobnie jak CBF, Hornet czy Bandit). Pozycja odprężona. silnik posiada zmniejszoną moc na korzyść momentu obrotowego (bo to przeca wszystko teraz robią na bazie supersportów - Fazer 600 ma silnik wprost z R6tki).MadziX pisze:a co powiesz o tym co wyżej napisałam? Fazer 2007? tylko nie bij..
ad.1 - był taki wiersz:MadziX pisze:szukam czegoś pośredniego...po prostu turystyka z zacięciem sportowym
mors mam to rozumieć pozytywnie?hehemors pisze:MadziX - ona po prostu nie ma slabych punktów. Stąd ten dylemat.
SOWA pisze:![]()
![]()
Sorka za OT, ale tego nie można było nie dostrzec. (z resztą admini i tak to upolują)
No, no MadziX, temperamentu pozazdrościć.
Horneta też rozważam, Fazer,Hornet -w wersji z owiewkami tylko czy po VFr nie będzie za mało jesli chodzi o 600 ?musieli pisze: Moja kumpela jeździ na FZ6tce (Fazer bez owiewki) i jest zachwycona. Wiesz, faza jest motocyklem bardzo poręcznym (podobnie jak CBF, Hornet czy Bandit). Pozycja odprężona. silnik posiada zmniejszoną moc na korzyść momentu obrotowego (bo to przeca wszystko teraz robią na bazie supersportów - Fazer 600 ma silnik wprost z R6tki).
:
jeśli TYLKO ją lubisz to lepiej sprzedaj i poszukaj prawdziwej miłościMadziX pisze:
p.s. zaraz zaraz a po co ja sprzedaję Silver Lady skoro ją lubię ? może mi ktoś przypomnieć ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości