Wiem oglądałem i czytałemArnold pisze:Widzę że chcesz domek. My w tamtym roku spaliśmy pod namiotami na polu namiotowym.

Wiem oglądałem i czytałemArnold pisze:Widzę że chcesz domek. My w tamtym roku spaliśmy pod namiotami na polu namiotowym.
Bardzo dobra i ważna uwaga!adam.ada pisze:moja rada jeśli masz pół baku paliwa to potraktuj to tak jak gdyby kończyła się rezerwa
mocno przereklamowane miejsce, zawłaszczyło legendę. A to zwykła knajpa z drewnianymi figurkami.darecki-30 pisze:Siekierezada to miejsce kultu
kifer pisze:tam zwabieni nie muszą przesłaniać opowieści autochtonów
niestety wódka i wszystko tam oferowane jest w górnych rejestrach cenowych, dlatego autochtoni tam nie przebywają. To mit. Nikogo z lokalesów nie stać na płacenie marży knajpie za wódkę którą kupi w sklepie kilka domów dalej a wypije gdzieś w lesie albo w domu. Wiesz jaka jest marża na alkochol w knajpach?kifer pisze:w ciszy napijesz się wódki
Kiedy??????ppamula pisze: kiedy jedziemy?
Kosiarkąkifer pisze:Czym!!!???
no to kiedy ? kifer jedź swoim smarkiemkifer pisze:No właśnie! Kiedy? i Czym!!!???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości