Na początek sezonu --> Książka jak być lepszym
- deemesz
- zadomowiony
- Imię: Dominik
- Kontakt:
wyślesz na @?brutoos pisze:To skoro ratujemy nie czytający naród, to polecam "Twist of the Wrist" Keith'a Code'a - po polsku się to nazywa "Przyspieszenie" - bardzo dobra książka, po przeczytaniu (i zastosowaniu porad!) jeździ się dużo lepiej - dużo więcej się rozumie jak to wszystko działa.
DeeMeSz
- kamil grudziadz
- klepacz
- Imię: Kamil
- województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Info dla moderatorów
Publikacje Davida L. Hough`a "Strategie uliczne" oraz "Motocyklista doskonały" są chronione prawem autorskim.
Żeby przypadkiem nie było syfu, że rozpowszechniamy pirackie kopie za pomocą forum.

Publikacje Davida L. Hough`a "Strategie uliczne" oraz "Motocyklista doskonały" są chronione prawem autorskim.

Żeby przypadkiem nie było syfu, że rozpowszechniamy pirackie kopie za pomocą forum.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Groszek
- klepacz
- Kontakt:
Twist of the wrist - kupiłem, i takie sobie. Byłby to dobry podręcznik do kursu jakiegoś u autora, ale sama książka jako książka jak dla mnie taka sobie. Pozostawienie pytań na końcu każdego rozdziału bez żadnej jasnej odpowiedzi nie bardzo mi sie podoba. Bo mogę np coś źle zrozumieć i sobie źle odpowiedzieć. Daletgo konieczne wydaje się przejście kursu, do którego książka wydaje się być dodatkiem. Za to fajne są te "dolary uwagi" i to jest supertrafne spostrzeżenie.
A ma ktoś może drugą część tej książki?
I interesuje mnie bardzo też jeszcze motocyklista doskonały - droga do doskonałości (czyli cz. II)
Ma ktos te pozycje? Bd bardyo wdzięczny!
chciałbym się zapoznać i zaraz potem usunąć
- no żeby nie wtopić z zakupem, jak z "twistem..."
A ma ktoś może drugą część tej książki?
I interesuje mnie bardzo też jeszcze motocyklista doskonały - droga do doskonałości (czyli cz. II)
Ma ktos te pozycje? Bd bardyo wdzięczny!
chciałbym się zapoznać i zaraz potem usunąć

Ostatnio zmieniony sob 16 kwie 2011, 00:50 przez Groszek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- pisarz
- Imię: Adam
[ Dodano: |15 Kwi 2011|, o 21:17 ]
....dopiero co się ukazała Przyspieszenie IIGroszek pisze: A ma ktoś może drugą część tej książki?
Adam
- deemesz
- zadomowiony
- Imię: Dominik
- Kontakt:
hmmm i ja bym się zapoznał z pdfemKolega_PL pisze:
....dopiero co się ukazała Przyspieszenie II

DeeMeSz
-
- pisarz
- Imię: Adam
ja czekam właśnie na gołębia:), ale drodzy mili w pdf-a nie wrzucę:)
Jak chcecie sobie zobaczyć to w sieci jest w wersji angielskiej. Poszukajcie chociażby na chomiku
Kupować, a nie zastanawiać się. To jedna z najlepszych pozycji traktujących o technice jazdy motocyklem.
Jak chcecie sobie zobaczyć to w sieci jest w wersji angielskiej. Poszukajcie chociażby na chomiku
Kupować, a nie zastanawiać się. To jedna z najlepszych pozycji traktujących o technice jazdy motocyklem.
Ostatnio zmieniony sob 16 kwie 2011, 07:29 przez Kolega_PL, łącznie zmieniany 1 raz.
Adam
- niedźwiedź
- bywalec
- Imię: Mariusz
- Kontakt:
Racja! Precz z piractwem!!!figaro pisze:Info dla moderatorów![]()
![]()
![]()
Publikacje Davida L. Hough`a "Strategie uliczne" oraz "Motocyklista doskonały" są chronione prawem autorskim.![]()

Nie żeby ktoś... gdzieś coś komuś... bez praw autorskich! A fEee!