Sposób na fotoradary
- Samson1983
- pisarz
- Imię: Sławek
- województwo: podkarpackie
Re: Sposób na fotoradary
No a ja po niedzielnej jeździe czekam na pisemko z mandatem. Franca błysła po oczach aż miło, zresztą nie tylko mi 

..."kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej" Ryszard Riedel
...Is there anything?? that love you so much, you'd protect it, no matter the cost or the damage it did to you?
...Is there anything?? that love you so much, you'd protect it, no matter the cost or the damage it did to you?
- Robertos
- pisarz
- Imię: Robert
- województwo: zachodniopomorskie
ja bym zalecił nie odebranie przesyłki - tryb administracyjny nie zostanie uruchomionySamson1983 pisze:No a ja po niedzielnej jeździe czekam na pisemko z mandatem. Franca błysła po oczach aż miło, zresztą nie tylko mi
FZ6S->VFR800 V-tec ABS "06->brak
-
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: małopolskie
poczytaj na anuluj-mandat.pl co mogą Ci zrobić pismem A,B,C,D już są wyroki sądu że to nie legalne wezwania
- SoH
- zadomowiony
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Ja dzisiaj wysłałem do Straży Miejskiej wniosek o umorzenie postępowania wygenerowany tutaj: http://odwolaniemandatu.yanosik.pl/generator-wnioskow
Zobaczymy co z tego będzie

VFR800 V-TEC ABS, rok 2006
FJR1300, rok 2006
FJR1300, rok 2006
- Tomek Grudziądz
- klepacz
- Imię: Tomek
- województwo: kujawsko-pomorskie
"niepuszczone bąki unoszą się do góry,stąd się biorą posrane pomysły"
- Zając
- klepacz
- Imię: Dariusz
- województwo: lubelskie
No i jak, udało się?SoH pisze:Ja dzisiaj wysłałem do Straży Miejskiej wniosek o umorzenie postępowania wygenerowany tutaj: http://odwolaniemandatu.yanosik.pl/generator-wnioskow
LWL 74HN
- rafalW
- bywalec
Mi sie udalo 
Wyslalem wniosek, oni odpisali tez gotowcem ze nie maja sobie nic do zarzucenia i wzywaja mnie w charakterze podejrzanego (a wiec moglem to olac, co tez uczynilem)
Od tamtej pory cisza, za miesiac mija rok

Wyslalem wniosek, oni odpisali tez gotowcem ze nie maja sobie nic do zarzucenia i wzywaja mnie w charakterze podejrzanego (a wiec moglem to olac, co tez uczynilem)
Od tamtej pory cisza, za miesiac mija rok
- rafalW
- bywalec
Takie prawo
Krotko, jako swiadek musisz sie stawic, jako podejrzany nie. A dokladnie Ci nie powiem, nie pamietam gdzie to wyczytalem, na pewno w ktoryms z tych artykulow opisujacych postepowanie
Krotko, jako swiadek musisz sie stawic, jako podejrzany nie. A dokladnie Ci nie powiem, nie pamietam gdzie to wyczytalem, na pewno w ktoryms z tych artykulow opisujacych postepowanie