Witam
Vitek kręci sie tylko do 9,5 tys obrotów.Co może być przyczyną takiego działania.
Czy macie jakiekolwiek sugestie??
Pozdrawiam serdecznie
Tylko 9000 obrotów
Tylko 9000 obrotów
adal
Jest naprawdę dziwnie, wynika to z tego że raz się wkręca i chodzi jak trzeba, później znowu nie ma ochoty się wkręcać. Z tego co widzę jest jakaś korelacja z temperaturą silnika.
Jak jest rozgrzany i "rozjezdzony" ciągnie do końca. Co nie znaczy że go kręce na zimno.
Dopiero jak złapie 45-50 stopni.
Natomiast mam wrazenie ze dopiero jak przejade tak z 10 km zaczyna dzialać poprawnie.
Jeszcze nie zdązyłem zrobić przeglądu, wiec moze to kwestia świec, albo filtrów????
Inna sprawa to że jak by to była kwestia świecy to by chyba objawy się utrzymywały cały czas.
Trzeba będzie szybko z nim na serwis pojechać.
Jak jest rozgrzany i "rozjezdzony" ciągnie do końca. Co nie znaczy że go kręce na zimno.
Dopiero jak złapie 45-50 stopni.
Natomiast mam wrazenie ze dopiero jak przejade tak z 10 km zaczyna dzialać poprawnie.
Jeszcze nie zdązyłem zrobić przeglądu, wiec moze to kwestia świec, albo filtrów????
Inna sprawa to że jak by to była kwestia świecy to by chyba objawy się utrzymywały cały czas.
Trzeba będzie szybko z nim na serwis pojechać.
adal