VFR na pierwsze moto??
- bialy-murzyn
- klepacz
- bartpa
- zadomowiony
- Imię: bartek
- Kontakt:
Moja przygoda z motorami zaczela sie w ubieglym roku gdzie znajomy kupil sobie suzuki gsxf 750 98r .Przejezdzilem na tym motorze okolo 10000 km, nie jezdzac wczesniej nawet na motorynie oraz nie majac kat a
Niedawno kupilem sobie moje pierwsze moto.
Z mojego punktu widzenia mozna na pierwsze moto kupic sobie nawet zzr 1400 jezdzac rozwaznie prawdopodobienstwo wypadku jest takie samo ja na gs 500.
Auta, zwierzeta ,piasek koleiny nie rozrozniaja gs-a od zzr ....
Jednak gdy bede mial kiedys syna nie pozwole aby uczyl sie tak jak ja czyli od 92km i 3,5 do setki
pozdrawiam
Niedawno kupilem sobie moje pierwsze moto.
Z mojego punktu widzenia mozna na pierwsze moto kupic sobie nawet zzr 1400 jezdzac rozwaznie prawdopodobienstwo wypadku jest takie samo ja na gs 500.
Auta, zwierzeta ,piasek koleiny nie rozrozniaja gs-a od zzr ....
Jednak gdy bede mial kiedys syna nie pozwole aby uczyl sie tak jak ja czyli od 92km i 3,5 do setki
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony ndz 22 lut 2009, 19:05 przez bartpa, łącznie zmieniany 1 raz.
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
o ktoś kupił na UPSach od Cinka furę i jak lata ?;-)
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- mario_blues
- pisarz
- Imię: Mariusz
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
bialy-murzyn pisze:Honda VFR: idealny motorek dla początkującego i zaawansowanego
1. Idealnie wyważony
2. Spokojny silnik równo ciągnący
nic lepszego na pierwsze i może jedno z ostatnich moto być nie może
To są jakieś żarty chyba, albo paru skrytych mistrzów kierownicy tu mamybartpa pisze:Z mojego punktu widzenia mozna na pierwsze moto kupic sobie nawet zzr 1400 jezdzac rozwaznie prawdopodobienstwo wypadku jest takie samo ja na gs 500

Temat się jakiś czas temu wyczerpał moim zdaniem. Róbcie jak chcecie - parę doświadczonych osób radziło - reszta w Waszych rękach, to Wasze zdrowie i życie. Kiedy wsiadasz na 100 konne moto to żarty się kończą, i kto jest mądry wyciągnie sobie pewne wnioski. Reszcie życzę powodzenia i dużo szczęścia.
- bialy-murzyn
- klepacz