Moto od dealera
-
- teksciarz
- Kontakt:
Moto od dealera
Powiedzcie czy moto od dealera to sa raczej pewne sprzety? Moze ktos cos na ten temat napisac 

- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
stary jakiego dealera? no nowe to chyba pewne nie czy nie? 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
u szwabów też robią, wystarczy zobaczyć mobile.de i pare tańszych maszyn. poprostu trzeba obadać sztukę dokładnie. plusem jest to, że jak będziesz chciał dobiegać swoich roszczeń względem firmy będzie to prostsze....
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
- suniok
- pisarz
- Imię: Jarosław
- Kontakt:
Gościu kupił Nową Leganzę od autoryzowanego dealera. Po 3 miesiącach pojechał do salonu, żeby mu założyli szyber dach nie tracąc gwarancji. Okazało się, że gwarancji nie ma bo dach był naruszony i malowany (gość nie miał wypadku). Salon się wszystkiego wyparł. Okazało się, że laweta wpadła do rowu i leganza walnęła na dach.
Widziałem w TVN TURBO jak facetowi sprzedali "nowy samochód" pomalowany ponownie. Stwierdzili, że powinien się cieszyć, bo ma lepszą ochronę przeciwkorozyjną.
Trzeba wszystko dokładnie sprawdzić, podobnie jak przy używanym.
Widziałem w TVN TURBO jak facetowi sprzedali "nowy samochód" pomalowany ponownie. Stwierdzili, że powinien się cieszyć, bo ma lepszą ochronę przeciwkorozyjną.
Trzeba wszystko dokładnie sprawdzić, podobnie jak przy używanym.
Pozdrawiam Jarek
-
- pisarz
- Imię: Krzysztof
Dokładnie wszystko sprawdzac!! Ten czerwony vitek z 2005r,na którego się tak napaliłem,który był wystawiony na sprzedarz do salonu Liberty Motors u mnie w Łodzi miał przejechane tylko 16500.Maszyna była wczesniej testowana przez dziennikarzy(czytaj ZARzNIĘTA) a kolega kupił ją rok temu z przebiegiem 12 tys a w tym już ją sprzedawał bo kupił wiaderko i tu zacząłem sie zastanawiać czy oby napewno to dobry wybór.Po chwili namysłu dałem sobie na wstrzymanie.Sztuka poszła na pomorze chyba i okazało sie że przy rozrzadzie trzeba było już dłubać 
Chodzi dokładnie o ten motocykl:
http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56420,2827885.html
NIe mówie,że wszystkie tak maja ale ostrożności nigdy za wiele.
Życzę powodzenia

Chodzi dokładnie o ten motocykl:
NIe mówie,że wszystkie tak maja ale ostrożności nigdy za wiele.
Życzę powodzenia

Ostatnio zmieniony wt 02 gru 2008, 23:11 przez tarzan, łącznie zmieniany 2 razy.
- rinas
- klepacz
- Imię: Paweł
No jak Dziawer ją dorwał, to się nie dziwię że była zarżniętatarzan pisze: Ten czerwony vitek z 2005r,(...) była wczesniej testowana przez dziennikarzy(czytaj ZARzNIĘTA) Chodzi dokładnie o ten motocykl: