Kraków - cześci - gdzie, szukam uszczelki głowica->kolekt
- bialy-murzyn
- klepacz
Kraków - cześci - gdzie, szukam uszczelki głowica->kolekt
help
help
help : >
help
help : >
- bialy-murzyn
- klepacz
- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
bialy-murzyn, zapytaj jeszcze w Intermotors w Yamaszce na Wielickiej (Fabiq też ma graty z InterMotors).
Zresztą jest sporo innych drobnych sklepów jak PsBikes na Rydla, na Kamińskiego jest obok Castoramy Kawasaki i Suzuki Rider (nie polecam), dalej na Wielickiej MotoTop i MM Motocykle i wcześniej przed skrzyżowaniem z Kamińskiego jest jeszcze Mantra (wygląda jak dziupla, ale nawet ludziska zachwalają) i wspomniana wcześniej Tommarg Yamaha.
Do tego właśnie Larsson na Rynku Podgórskim, pod Forum też jest nowo otwarty sklepik i koło BP przy cmentarzu Rakowickim jest hangar - Artek Motocykle, ale tego Pana raczej nikt nie poleca.
Aha no i na Zakopiance jest nasz wspomniany DEALER Hondy MotoFun, którego też raczej nikt nikomu nie poleca, bo cwaniactwo i hamstwo jest widoczne na każdym kroku (ja tam jestem zadowolony z obsługi, ale to ponoć rzadkość).
Więcej grzechów nie pamiętam
Dokładne namiary znajdziesz na guglach, albo daj znać to wytłumaczę Ci dokłądnie co gdzie i jak.
Zresztą jest sporo innych drobnych sklepów jak PsBikes na Rydla, na Kamińskiego jest obok Castoramy Kawasaki i Suzuki Rider (nie polecam), dalej na Wielickiej MotoTop i MM Motocykle i wcześniej przed skrzyżowaniem z Kamińskiego jest jeszcze Mantra (wygląda jak dziupla, ale nawet ludziska zachwalają) i wspomniana wcześniej Tommarg Yamaha.
Do tego właśnie Larsson na Rynku Podgórskim, pod Forum też jest nowo otwarty sklepik i koło BP przy cmentarzu Rakowickim jest hangar - Artek Motocykle, ale tego Pana raczej nikt nie poleca.
Aha no i na Zakopiance jest nasz wspomniany DEALER Hondy MotoFun, którego też raczej nikt nikomu nie poleca, bo cwaniactwo i hamstwo jest widoczne na każdym kroku (ja tam jestem zadowolony z obsługi, ale to ponoć rzadkość).
Więcej grzechów nie pamiętam

Dokładne namiary znajdziesz na guglach, albo daj znać to wytłumaczę Ci dokłądnie co gdzie i jak.
- bialy-murzyn
- klepacz
- JuNioR
- klepacz
- Imię: Przemek
- Kontakt:
nie polecam PS BIKES!! Beznadziejna obsługa, jak nie kupujesz nowej R1 to nie licz na to że się tobą zajmą. W zeszły wtorek zamówiłem linkę sprzęgła do Bandita mojego brata. "NA NASTĘPNY DZIEŃ, no najpóźniej dwa dni, kosztować będzie 49zł". Po 2 dniach zadzownilem - nie mają, po trzech przyszedłem - nie mają (piątek) - a w poniedziełek nie wiadomo czy będzie. .q.w. się, zamówiłem w larsonie. Było 2 dni później - cena - 27złotych!!!!!!!
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Każdy ma jakieś złe doświadczenia i dobre, PSB są jeszcze kolesie starej daty i faktem, że czasem ciężko kojarzą, ale nie ma tragedii.
Ja z kolei qrwicy dostaję jak idę do Larssonów, kolesie mają takie chęci do klientów że masakra (zresztą jak prawie wszędzie).
bialy-murzyn, jakbyś miał wątpiwości do czegoś to Ci namaluję co i gdzie trafić, albo daj znać to razem gdzieś podskoczymy w tygodniu.
Ja z kolei qrwicy dostaję jak idę do Larssonów, kolesie mają takie chęci do klientów że masakra (zresztą jak prawie wszędzie).
bialy-murzyn, jakbyś miał wątpiwości do czegoś to Ci namaluję co i gdzie trafić, albo daj znać to razem gdzieś podskoczymy w tygodniu.