VFR 800 V-Tec - Regulator z 1200

Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
Awatar użytkownika
Aaronier0O
Posty: 6
Rejestracja: pn 13 mar 2023, 09:53
Imię: Adrian
województwo: kujawsko-pomorskie
Płeć: Mężczyzna

VFR 800 V-Tec - Regulator z 1200

Post autor: Aaronier0O » śr 15 mar 2023, 21:08

Cześć wszystkim,
dużo czytałem o problemach z regulatorem napięcia i wiele osób wkłada regulator od 1200F aby problem zniknął na dobre, jednakże nie odnalazłem jednej odpowiedzi. Czy wkładają używkę z 1200F czy kupują nowy "zamiennik" jak przykładowo to:
https://allegro.pl/oferta/regulator-nap ... 3281141958

Nie ukrywam, że chciałbym mieć spokojną głowę na wyjazd gdziekolwiek.
Nie znalazłem też jednoznacznej odpowiedzi ponieważ ten z 1200F jest większy od tego w 800. Czy Trzeba go relokować czy podejdzie w pierwotnym miejscu?

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Awatar użytkownika
Bodzio72
zadomowiony
zadomowiony
Posty: 84
Rejestracja: śr 23 cze 2021, 08:46
Imię: Bogusław
województwo: dolnośląskie
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Lutynia

Re: VFR 800 V-Tec - Regulator z 1200

Post autor: Bodzio72 » czw 16 mar 2023, 13:28

Używka ale oryginalny najlepiej żeby był. Mocowanie można łatwo dopasować, nie jest to duży problem.
Obecnie VFR 800 FI 2000 r.

Awatar użytkownika
Aaronier0O
Posty: 6
Rejestracja: pn 13 mar 2023, 09:53
Imię: Adrian
województwo: kujawsko-pomorskie
Płeć: Mężczyzna

Re: VFR 800 V-Tec - Regulator z 1200

Post autor: Aaronier0O » czw 16 mar 2023, 15:48

Dzięki za info, kod regulatora z 1200 to FH017AA?

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości