Q... napisalem takiego ladnego posta i jak kliknalem wyslij, kazalo mi sie zalogowac... a bylem zalogowany

Sprobuje powtorzyc
Dasz rade, nie ma problemu. Ogolne zasady jazdy motocyklem znasz, jak to sie mowilo, czym skorupka za mlodu nasiaknie... czy jakos tak

Moim zdaniem, duzo wazniejsze jest aby nie spanikowac w jakiejs podbramkowej sytuacji.
Ja (rocznik 68), po 15 latach przerwy w jezdzeniu (totalnej, nawet nie siedzialem na motocyklu), postanowilem wrocic do tego i kupilem 2014 VFR.
Po zalatwieniu wszystkich papierow zrobilem sobie na duzym parkingu kolo dealera 2 godziny treningu (start, stop, zakrecanie itp).
Jak mnie juz porzadnie wypizdzilo (bylo jak pamietam ok 30 F, tj ok -1C, normalne buty za kostke, jeansy, jakies siatkowe rekawiczki enduro i tylko kurtka byla ciepla), powiedzialem do mojej Pani, ze wracamy do domu. No i poradzilem sobie, pomimo ze bylo sobotnie popoludnie, kupe ludzi na ulicach zaliczanych raczej do glowniejszych w dosc duzym miescie...
Oczywiscie, nie byloby zle zaczac od czegos mniejszego, ale tak jak napisalem, dasz rade. Oczywiscie, o ile ci palma nie odp...