Ponieważ, jestem zainteresowany zakupem takiego moto,mam kilka pytań do użytkowników.
Jak świecą lampy LED,bo widziałem filmik nagrywany kamerką i szału nie było.
Jak wygląda jazda w korku,z małymi prędkościami...czy szarpie,czy się ''gdaczy''.
Moja cbr-ka jeżdzi spokojnie na 2 biegu 10-20 km/h,bez strzelania focha.Jak sie zapomnę to przy 45-50 km/h jade na 6 biegu i spokojnie sie rozpędzam.
Testowałem BMW 800F GT,to trzeba było często jechać na 1 biegu,albo 2 bieg i półsprzegło.
Bardzo, to było denerwujące.
Wiem,że spalanie nie jest najważniejsze,ale mój cebrzyk pali w Warszawie do 5 litrów maksymalnie...co bym nie ''robił''...oczywiście w granicach rozsądku.
Jak ,to wygląda w VFR 800 F.
Użytkuje moto codziennie i robię 50 km dziennie,więc ma to, pewne znaczenie.
To na razie tyle.Będe wdzięczny za info.
Zakup VFR 800F 2014-2016
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Re: Zakup VFR 800F 2014-2016
Napisz do benito, latał jakiś czas temu na nowej VFR 800 F, nawet nocą i coś konkretnego może powiedzieć.
Ja tylko widziałem jego lampy w lusterkach wstecznych, a po jasności wnioskuję, że rade dają i to z zapasem.
Ja tylko widziałem jego lampy w lusterkach wstecznych, a po jasności wnioskuję, że rade dają i to z zapasem.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.