Stojak motocyklowy przód ;//
- ADHD VFR
- pisarz
- Imię: Michał
- województwo: wielkopolskie
Stojak motocyklowy przód ;//
Witam koledzy i koleżanki mam do was pytanie używa ktoś z was może takiego stojaka motocyklowego ??
Kupiłem taki właśnie oto stojak z 2miesiące temu i wczoraj go złożyłem i nie ukrywam że jestem trochę rozczarowany a mianowicie motocykl (RC46) nie dość że stoi na tym stojaku niestabilnie to jeszcze z prawej strony jeden z tych dwóch wąsików nie dotyka lag ;( Jakieś opinie porady ??
Wczoraj zauważyłem filmik na motobanda.pl jak gościu podłożył ten stojak w całkiem inne miejsce niż ja ale myślę ze w RC46 nie da się w tym miejscu podłożyć
Kupiłem taki właśnie oto stojak z 2miesiące temu i wczoraj go złożyłem i nie ukrywam że jestem trochę rozczarowany a mianowicie motocykl (RC46) nie dość że stoi na tym stojaku niestabilnie to jeszcze z prawej strony jeden z tych dwóch wąsików nie dotyka lag ;( Jakieś opinie porady ??
Wczoraj zauważyłem filmik na motobanda.pl jak gościu podłożył ten stojak w całkiem inne miejsce niż ja ale myślę ze w RC46 nie da się w tym miejscu podłożyć
-
- Imię: Maciek
Re: Stojak motocyklowy przód ;//
Gdy jest stopka centralna to takie cuda nie są potrzebne...
- belkot
- klepacz
- województwo: śląskie
Chyba powinienes go podlozyc pod golen a nie pod zacisk? Tak czy siak są lepsze stojaki. Np. taki z bolcami ktore wchodza w otowory na spodzie widelca
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- magik
- klepacz
- Imię: Mathias
- województwo: śląskie
Podobny temat już był viewtopic.php?f=19&t=20027&start=0
Ja wciąż polecam moje rozwiązanie tanie proste i uniwersalne.
Ja wciąż polecam moje rozwiązanie tanie proste i uniwersalne.
- ADHD VFR
- pisarz
Właśnie nie mam stopki centralnejdrewnom pisze:Gdy jest stopka centralna to takie cuda nie są potrzebne...
Belkot chyba złe przeczytałeś mój post jest wyraźnie napisane e gościu w moto bandzie podłożył ten stojak właśnie pod zacisk a nie pod goleń co widać na załączonym obrazku.belkot pisze:Chyba powinienes go podlozyc pod golen a nie pod zacisk? Tak czy siak są lepsze stojaki. Np. taki z bolcami ktore wchodza w otowory na spodzie widelca
- kiki
- ostry klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Ja mam taki stojak, stawiam pod golenie i wszystko jest ok (chociaż sama konstrukcja tych podnośników jest mało stabilna)
- ADHD VFR
- pisarz
I te czarne dwa wąsy z każdej strony idealnie dotykają Ci goleni??kiki pisze:Ja mam taki stojak, stawiam pod golenie i wszystko jest ok (chociaż sama konstrukcja tych podnośników jest mało stabilna)
Bede wdzieczny jak podeslesz mi zdjecie
- mictom
- klepacz
- Imię: Tomek
- województwo: podkarpackie
Zapodaj to pod golenie i będzie stała VFR sztywno jak uj A na centralce chyba też jest koło przednie nieco obciążone ?
A w motobandzie akurat im się tak udało że stojak siadł, od kiedy to motocykl się podnosi za zaciski, za owiewki niech sobie podstawią.
Jakby mieli moto bez zacisków to pewnie byłby problem, nie wiem czego ale ta motobanda mnie drażni niemiłosierne.
A w motobandzie akurat im się tak udało że stojak siadł, od kiedy to motocykl się podnosi za zaciski, za owiewki niech sobie podstawią.
Jakby mieli moto bez zacisków to pewnie byłby problem, nie wiem czego ale ta motobanda mnie drażni niemiłosierne.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ADHD VFR
- pisarz
Ty widze masz jeszcze inny stojak na przódmictom pisze:Zapodaj to pod golenie i będzie stała VFR sztywno jak uj A na centralce chyba też jest koło przednie nieco obciążone ?
- mictom
- klepacz
- Imię: Tomek
- województwo: podkarpackie
To zdjęcie poglądowe, podłóż pod lagi i fiknij, cyknij fotkę jak to wygląda.