Pytanie do was jak myślicie które będą lepsze które polecacie?? Jakieś doświadczenia wydaje mi się że jak założę kufry kappa 40 l to będą za duże i Vfr będzie tak wgl śmiesznie wyglądała z tymi kuframi(nie wiem tak wgl czy je zamocuje czy nie będzie z tym problemu ) ale to tylko moje domysły czekam na wsze własne doświadczenia
Które kufry polecacie??
- ADHD VFR
- pisarz

- Imię: Michał
- województwo: wielkopolskie
Które kufry polecacie??
Witam moja honda RC46 została wyposażona w Wingrack Givi 2 i teraz mam dylemat jakie kufry założyć a mianowicie myślałem nad kuframi Givi dokładnie tymi http://akcesoriamotocyklowe.pl/turystyk ... 2-szt.html a zastanawiam się nad kuframi kappa tylko 40l o własnie tymi http://allegro.pl/kappa-givi-kufry-bocz ... 03506.html
Pytanie do was jak myślicie które będą lepsze które polecacie?? Jakieś doświadczenia wydaje mi się że jak założę kufry kappa 40 l to będą za duże i Vfr będzie tak wgl śmiesznie wyglądała z tymi kuframi(nie wiem tak wgl czy je zamocuje czy nie będzie z tym problemu ) ale to tylko moje domysły czekam na wsze własne doświadczenia
-
Zaper
- klepacz

- Imię: Krzysztof
- województwo: małopolskie
Re: Które kufry polecacie??
centralny givi e52, boczne givi keyless
- Mbwene
- pisarz

- Imię: Przemek
- województwo: wielkopolskie
Ja mam 2xE360, też na wingracku. Całkiem fajne kufry; pojemne, solidnie wykonane. W tym sezonie kilka razy jechałem w solidnej ulewie, w kufrach suchutko. Plusem E360 jest to ze można go stosować również jako kufer centralny, no i są w dobrej cenie.
PS. jeśli rozważasz wydanie 1000+ na boczne kufry to popatrz na Givi E41 - mają fajny patent z klapką.
PS. jeśli rozważasz wydanie 1000+ na boczne kufry to popatrz na Givi E41 - mają fajny patent z klapką.
MZ ETZ 250 -> Yamaha XJ 600 Diversion -> Buell XB9r Firebolt -> VFR 800FI...
Mam w dupie czy ktoś mnie lubi czy nie lubi... swoje myślę, swoje mówię...
Mam w dupie czy ktoś mnie lubi czy nie lubi... swoje myślę, swoje mówię...
-
topol
- teksciarz

- Kontakt:
ja mam te kappa od jakichś 8lat i też się z nimi nic nie dzieje. Na jednym nawet leżałem przy minimalnej prędkości i nic się nie stało. Kappę też możesz założyć jako centralny, odblaski są wtedy widoczne od przodu/zasłoniętę Twoimi plecami. Kappa i givi wyjeżdżają chyba z tej samej fabryki więc jak pojemność ta sama to bierz po prostu tańsze. W te kappy+maxia 52l+torba na bak byłem w stanie się spakować z małżonką na dwutygodniową podróż w alpy/do Norwegii z namiotem, śpiworami, do spania folie bo karimaty by już nie weszły, tak, że nic nie musiałem montować poza kuframi
- ivan
- klepacz

- Imię: Mariusz
Zwróć uwagę na chwyt jaki ma kufer. Ja mam Givi V46 i pod tym względem jest fatalnie.
Przejście nawet 100m z kufrem w ręku, zwłaszcza jeśli jest mocno załadowany jest mega niewygodne.
A więc z Twojej propozycji pod tym względem wygrywa E360
Przejście nawet 100m z kufrem w ręku, zwłaszcza jeśli jest mocno załadowany jest mega niewygodne.
A więc z Twojej propozycji pod tym względem wygrywa E360
-
adamsssON
- zadomowiony

- Imię: Adam
- województwo: mazowieckie
Odświeżam temat kappa k40n. Ktoś coś? Opinie ?
Er5, Diversion 600, Bobber GS 400, Honda cr125, RC46