Jedna fajka była odpięta i to z tego co widać na zdjęciach to bardzo długo była odpięta

Czasem jednak dobrze jest sprawdzić wpierw te najprostsze rzeczy!

Dzięki wszystkim za pomoc! Można zamykać

Masz rację kiki, na szczęście to V4 bo w rzędówce to panewki główne na wale i korbach już by pewnie "płakały" z zemsty, a ten płacz byłby głośno słyszalny.kiki pisze:Na dobre to silnikowi nie wyszlo.
Ale bądźmy dobrej myśli
każda dobra historia kończy się happy endemFryt pisze: az trafila do mnie;) tak to wlasnie bym widział.
Dla mnie, ktoś fajkę z premedytacją wyjął i dokręcił chłodnicę. Ona nie ma prawa wypaść z gniazda w tym miejscu.Fryt pisze:Janusz" co wymieniał zapomnial podpiąć
Zając, właśnie dziwne to że motocykl normalnie palił i się wkręcał, było czuć że jest słabszy ale do końca obrotów była pełna kulturka, więc byłem pewien że jest zdławiony, tym bardziej jak w dowodzie widnieje 34KWZając pisze:Dziwne trochę. A nie odczuwałeś nierównej pracy silnika czy dziwnych drgań?
Pytam na wszelki wypadek bo jak świeca kiedy padnie to żebym się zorientował o co chodzi.
Klarkson pisze: Dla mnie, ktoś fajkę z premedytacją wyjął i dokręcił chłodnicę. Ona nie ma prawa wypaść z gniazda w tym miejscu.
Weź rozkręć moto dla bezpieczeństwa jej i swojego, bo widzę, że nie tylko w elektryce ktoś obeznany maczał palce.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości