Lesko
- łukaszpolanek
- pisarz
- Imię: Łukasz
- województwo: małopolskie
Lesko
był tam ktoś na zlocie i moze cos powiedzec czy warto sie wybierac??
-
- bywalec
- województwo: podkarpackie
Re: Lesko
łukaszpolanek ja w sumie jeszcze nie byłem (a blisko mam) i w tym roku też nie będę
ale z tego co ludzie na forum podkarpackich 2 kółek piszą to warto. Jeden z minusów że do ostatniej chwili nie wiadomo jak się plan danego dnia przedstawia :]
Jakaś relacja jest też w gazetach
Zlot jest po raz 18 organizowany. Może Revolut będzie w stanie powiedzieć coś więcej.

Jakaś relacja jest też w gazetach
Zlot jest po raz 18 organizowany. Może Revolut będzie w stanie powiedzieć coś więcej.
- Zając
- klepacz
- Imię: Dariusz
- województwo: lubelskie
Nigdy nie byłem ale koledzy latają co roku i mówią że jeden z najlepszych miejsc jeżeli chodzi o zloty.
Ponoć Bałtów tez spoko porównywalne do Leska organizacja itp.
Ponoć Bałtów tez spoko porównywalne do Leska organizacja itp.
LWL 74HN
- Gota
- teksciarz
- Imię: Małgorzata
I to jest prawda, bo ja znalazłam coś dla siebie np. koszulkę Hondy i muzyczkę rockową ale inni ? uważają zlot za chałę i jeżeli ludzie byli na setkach zlotów i pamiętają je inaczej, to obecne zloty, są dla nich nic nie warte, jeżeli nie byłeś w Lesku na zlocie to jedziemy a sam się przekonasz, czym jest dla Ciebie takie spotkanie różnych miłośników motocykli. Odczucia są różne a i doświadczenia też....PETER pisze:zależy co lubisz

"Biali nie zabijają się w klubie"
- Gota
- teksciarz
- Imię: Małgorzata
Lesko
Postprzez łukaszpolanek » 2015-07-02, 16:46
był tam ktoś na zlocie i moze cos powiedzec czy warto sie wybierac??[/quote]
Tak jak Peter pisze to zależy co lubisz, co i komu się podoba. Byłam na zlocie . Jestem tolerancyjna. Widziałam różne rzeczy. Dla siebie wynoszę zawsze same relatywy, nie oceniam, nie krytykuję zachowań, mam się dobrze czuć, mam czerpać przyjemność i poznawać nowych ludzi. Ja bardzo pozytywnie odnoszę się do takich spotkań.
Postprzez łukaszpolanek » 2015-07-02, 16:46
był tam ktoś na zlocie i moze cos powiedzec czy warto sie wybierac??[/quote]
Tak jak Peter pisze to zależy co lubisz, co i komu się podoba. Byłam na zlocie . Jestem tolerancyjna. Widziałam różne rzeczy. Dla siebie wynoszę zawsze same relatywy, nie oceniam, nie krytykuję zachowań, mam się dobrze czuć, mam czerpać przyjemność i poznawać nowych ludzi. Ja bardzo pozytywnie odnoszę się do takich spotkań.

"Biali nie zabijają się w klubie"