osłona tłumika
- goryl
- zadomowiony
- Imię: Rafał
- województwo: wielkopolskie
osłona tłumika
Witam, głupia sprawa...zdjąłem osłonę wydechu, tą pod setami z prawej strony i nie mogę jej zamontować z powrotem? Ma może ktoś jakiś patent na to jak ją założyć? Oczywiście chodzi o vfr 800
- ADHD VFR
- pisarz
- Imię: Michał
Re: osłona tłumika
Jeśli chodzi o osłonę to jak już to ona jest nad setami kierowcy czyż nie?? Chyba że mówimy o czymś innym
Jeśli jednak mowa o tym kawałku metalu co jest nad setami kierowcy to postaraj się ja wcisnąć od strony opony i musisz tam pokombinować i ją włożysz nie ma za dużo miejsca ale musisz pokombinować obracać cudować i ona wejdzie trochę gimnastyki
Zapewne będą Ci przeszkadzać rury od kolektora ale da się to zrobić nie odkręcając nic
)

Jeśli jednak mowa o tym kawałku metalu co jest nad setami kierowcy to postaraj się ja wcisnąć od strony opony i musisz tam pokombinować i ją włożysz nie ma za dużo miejsca ale musisz pokombinować obracać cudować i ona wejdzie trochę gimnastyki

- goryl
- zadomowiony
Właśnie o tą osłonę chodzi. Poddalem się, będę musiał podejść do tematu raz jeszcze. Pomalowalem ją i teraz całą ja zniszcze wsadzajac?
- ADHD VFR
- pisarz
- Imię: Michał
Jesli zrobisz to powoli a do tego uzbroisz się w cierpliwość to nie zniszczysz jej. Nie powiem ale jest troch cudowania z tym kawałkiem metalugoryl pisze:Właśnie o tą osłonę chodzi. Poddalem się, będę musiał podejść do tematu raz jeszcze. Pomalowalem ją i teraz całą ja zniszcze wsadzajac?

- goryl
- zadomowiony
Drugie podejście okazało się słuszne
Zrobiłem... Jednak na spokojnie z trzeźwym umysłem znacznie lepiej idzie 
Ale mimo wszystko dzięki za pomoc...

Ale mimo wszystko dzięki za pomoc...