W poniedziałek zaczynam kurs na "A"
- grzeynik
- Kontakt:
W poniedziałek zaczynam kurs na "A"
Macie jakieś dobre rady odnośnie kursu lub egzaminu?
Teraz niestety nie jest tak łatwo zdać jak kiedyś, dlatego pytam.
Teraz niestety nie jest tak łatwo zdać jak kiedyś, dlatego pytam.
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
nei nerwowe ruchy wszystko plynnie staraj sie robić, nie lataj jak szalony wokół pachołków,
sprawdź pożadnie wszystkie szczegoly....olej naciag lanucha kierunki wszystkie lampy hamulce, przeprowadz moto kilka metrow, klakson, ogolnie wszystko co by Ci sie nie dopierdzielił, zrób swoje dawaj na miasto i śmigasz.....pokaż że się znasz, rób wszystko jak należy zobaczy że czaisz bazę i zdasz za pierwszym czego Ci szczerze życzymy !!!
ps. pamiętaj na mieście kierunki włączać wyłączać.....nerwy robią swoje...i na skrzyzowaniach głowa chodzi lewo prawo a nie oczy....on widzi tylko kask wiec moze sie dopierdzielać....tak było u mnie...musi widziec ze uważnie obserwujesz sytuacje na drodze.
sprawdź pożadnie wszystkie szczegoly....olej naciag lanucha kierunki wszystkie lampy hamulce, przeprowadz moto kilka metrow, klakson, ogolnie wszystko co by Ci sie nie dopierdzielił, zrób swoje dawaj na miasto i śmigasz.....pokaż że się znasz, rób wszystko jak należy zobaczy że czaisz bazę i zdasz za pierwszym czego Ci szczerze życzymy !!!
ps. pamiętaj na mieście kierunki włączać wyłączać.....nerwy robią swoje...i na skrzyzowaniach głowa chodzi lewo prawo a nie oczy....on widzi tylko kask wiec moze sie dopierdzielać....tak było u mnie...musi widziec ze uważnie obserwujesz sytuacje na drodze.
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- grzeynik
- Kontakt:
Jestem właśnie po pierwszych zajęciach.
Wykładowca powiedział mi, że nie muszę chodzić na wykłady, tylko muszę zdać egzamin wewnętrzny. Poradził, żeby wypożyczyć sobie książki z przepisami i testami i pouczyć się testów w domu, żeby sobie odświeżyć wiedzę.
Jazdy będę mógł zacząć dopiero po wewnętrznym, czyli za 2 tygodnie.
Czuję, że to będą długie 2 tygodnie
Wykładowca powiedział mi, że nie muszę chodzić na wykłady, tylko muszę zdać egzamin wewnętrzny. Poradził, żeby wypożyczyć sobie książki z przepisami i testami i pouczyć się testów w domu, żeby sobie odświeżyć wiedzę.
Jazdy będę mógł zacząć dopiero po wewnętrznym, czyli za 2 tygodnie.
Czuję, że to będą długie 2 tygodnie

-
- teksciarz
- Imię: Anna
- Kontakt:
testy trzeba przejsc i tyle. dasz rade.
Nie wiem jakaszkolke wybrales, ale postaraj sie, zeby ten kurs nie przygotowywal tylko do zdania egzaminu, ale rowniez do przyszlej jazdy na drodze. Wybieraj trudne cwiczenia, takie, zebys na nich zyskiwal
Ja bardzo sobie chwalilem kursik w Promotorze (Gadaj i Kulik). Jazda po piachu, enduro, nagle hamowania, instruktor na plecaku utrudnial wejscia w zakrety, kilka mocniejszych sprzetow...
No i faktem jest, ze to Ty musisz POKAZAC egzaminatorowi,ze umiesz... wiec krec glowa zamiast oczami
powodzenia i do zobaczenia na drodze!
Egzamin (3 lata temu w W-wie) nie byl dal mnie trudny, moze dlatego, ze cwiczylem na kursie na ciasniejszej 8ce i wiekszymi motocyklami), jak dla mnie, bylo latwo.
Nie wiem jakaszkolke wybrales, ale postaraj sie, zeby ten kurs nie przygotowywal tylko do zdania egzaminu, ale rowniez do przyszlej jazdy na drodze. Wybieraj trudne cwiczenia, takie, zebys na nich zyskiwal
Ja bardzo sobie chwalilem kursik w Promotorze (Gadaj i Kulik). Jazda po piachu, enduro, nagle hamowania, instruktor na plecaku utrudnial wejscia w zakrety, kilka mocniejszych sprzetow...
No i faktem jest, ze to Ty musisz POKAZAC egzaminatorowi,ze umiesz... wiec krec glowa zamiast oczami

powodzenia i do zobaczenia na drodze!
Egzamin (3 lata temu w W-wie) nie byl dal mnie trudny, moze dlatego, ze cwiczylem na kursie na ciasniejszej 8ce i wiekszymi motocyklami), jak dla mnie, bylo latwo.
- grzeynik
- Kontakt:
Będę się starał wykorzystać ten czas maksymalnie jak tylko się da.
Dzisiaj zaczynam pierwszą jazdę.
Egzamin będę miał za około 30-40 dni. Podobno teraz w sezonie dłużej się czeka, bo chętnych więcej. Ale załatwiłem sobie z instruktorem, że złoży moje papiery najszybciej jak to będzie możliwe.
Pozdro
[ Dodano: 2007-08-25, 05:17 ]
Mam w końcu wyznaczony termin egzaminu na 19-tego września.
Fajnie się składa, że szef firmy, w której robię kurs zakupił taki sam motocykl, jaki został ostatnio kupiony w WORDZIE w ZG. Jest to Yamaha YBR 250.
Mam nadzieję, że trochę pomoże mi to w pomyślnym zdaniu egzaminu.
[ Dodano: 2007-09-19, 20:23 ]
No i się stało.
Dziś zdałem egzamin.
Cieszę się jak dziecko, bo w końcu za pierwszym razem.
Do pełni szczęścia brakuje jeszcze tylko jednego małego szczegółu...

Dzisiaj zaczynam pierwszą jazdę.
Egzamin będę miał za około 30-40 dni. Podobno teraz w sezonie dłużej się czeka, bo chętnych więcej. Ale załatwiłem sobie z instruktorem, że złoży moje papiery najszybciej jak to będzie możliwe.
Pozdro
[ Dodano: 2007-08-25, 05:17 ]
Mam w końcu wyznaczony termin egzaminu na 19-tego września.
Fajnie się składa, że szef firmy, w której robię kurs zakupił taki sam motocykl, jaki został ostatnio kupiony w WORDZIE w ZG. Jest to Yamaha YBR 250.
Mam nadzieję, że trochę pomoże mi to w pomyślnym zdaniu egzaminu.
[ Dodano: 2007-09-19, 20:23 ]
No i się stało.
Dziś zdałem egzamin.
Cieszę się jak dziecko, bo w końcu za pierwszym razem.
Do pełni szczęścia brakuje jeszcze tylko jednego małego szczegółu...