Kamerka go pro
- regis
- bywalec
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
Re: Kamerka go pro
miał ktoś do czynienia z takim JVC ? http://sklep.jvc.pl/kamery-sd-na-karte- ... c-xa1.html
GoPro za drogie i nie podoba mi się a w jakość kamerek za 200zł nie wierzę. To JVC da się kupić w okolicach 900zł ale niewiele informacji w sieci jakoś o niej.
GoPro za drogie i nie podoba mi się a w jakość kamerek za 200zł nie wierzę. To JVC da się kupić w okolicach 900zł ale niewiele informacji w sieci jakoś o niej.
Jadąc na motocyklu, widzi się wszystko zupełnie inaczej.(...)
Wtedy nie tylko oglądamy, ale również uczestniczymy.
-
- zadomowiony
- Imię: Marek
- województwo: dolnośląskie
Ja już zbieram pieniążki na to JVC 
Kamerka dostała niezłą ocenę w teście na http://www.webbikeworld.com/motorcycle- ... review.htm

Kamerka dostała niezłą ocenę w teście na http://www.webbikeworld.com/motorcycle- ... review.htm
- david939
- zadomowiony
- Imię: Dawid
- województwo: wielkopolskie
ja zbieram na drift HD ghost, uważam że jest naprawdę spoko - wcześniej myślałem o gopro hero 2, ale ta moim zdaniem jest lepsza: http://www.sklep-presto.pl/product-pol- ... Ghost.html
Przeczyłem o tym jvc powyżej, ale też raczej takie sobie - chyba, że możesz skądś taniej załatwić - mocowania bardzo nieprzemyślane w porównaniu do gopro czy drift'a (nawet starszego).
Przeczyłem o tym jvc powyżej, ale też raczej takie sobie - chyba, że możesz skądś taniej załatwić - mocowania bardzo nieprzemyślane w porównaniu do gopro czy drift'a (nawet starszego).
- regis
- bywalec
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
gdybym myślał o wydaniu 1500+ to wziął bym Contour+2
Jadąc na motocyklu, widzi się wszystko zupełnie inaczej.(...)
-
- zadomowiony
- Imię: Marek
- województwo: dolnośląskie
No właśnie, 900 z hakiem a 1500 zł to już jest różnica 
Fakt, akcesoria do montażu JVC są biedne. Ale też nic nie stoi na przeszkodzie, aby we własnym zakresie zaopatrzyć się w potrzebne uchwyty. Bo JVC bardzo dobrze wypada w kategorii jakość obrazu, wg testu lepiej niż Drift czy GoPro.

Fakt, akcesoria do montażu JVC są biedne. Ale też nic nie stoi na przeszkodzie, aby we własnym zakresie zaopatrzyć się w potrzebne uchwyty. Bo JVC bardzo dobrze wypada w kategorii jakość obrazu, wg testu lepiej niż Drift czy GoPro.
- david939
- zadomowiony
- Imię: Dawid
- województwo: wielkopolskie
Szczerze mówiąc nie widzę, żeby Contour +2 była w czymś lepsza.. W jakich kwestiach widzisz jej wyższość ponad Driftem? - moim zdaniem są dość podobne, a niektóre rozwiązania w kamerze Drift sprawiają, że to będzie mój wybórregis pisze:gdybym myślał o wydaniu 1500+ to wziął bym Contour+2

- easybiker
- bywalec
- Imię: Grzesiek
- województwo: lubelskie
Niestety wycofuje się z tematu bo jestem zmuszony sprzedać swoja kamerkę z powodów finansowych z bólem serca... Nagrała zaledwie parę filmików i zrobiła kilka zdjęć nawet jeszcze jej nie skonfigurowałem. Mam ją od niecałego miesiąca... Jeśli jest ktoś zainteresowany to pisać cena 750zł ale dorzucam kartę 32GB class 10 zaledwie 2 tygodniową.... zapewne jutro wystawię ją na allegro...