Moją prośbę kieruję do posiadaczy vfr 750 rc36 I, nie zajmie wam to dużo czasu a mi pomoże zaoszczędzić nerwy i zastanawianie się nad tym co do czego i gdzie leżt problem..
Więc, posiadam honde po ślizgu, prawdopodobnie podczas owego ślizgu ukrzywił się stelarz centralny w wyniku czego plastiki które spawałem nie do końca do siebie przylegają, oraz borykam sie z innymi problemami typu,. nie do końca pasujące do siebie wypełnienie zegarów, czy zbyt nisko idąca linia boczna boczków względem ramy i 2giej strony. Przydały by mi sie również zdjęcia waszych vfrek od góry aby było widać porzylegające boczki do ramy, jaka mają szczelinę, jaka jest szczelina między lampą a czaszą, oraz zdjęcie zegarów i wypełnień jak pasuja ( zdj nr 2 strzałka 1). Potrzebuję również wymiary odległości danych elementów zaznaczonych na zdjęciach niżej:

od 1- mierzenie od zakonczenia owiewiewki do śruby mocujacej podpisanej nr 2. ( ile cm)
nr. 3- czy w tym miejscu gdy zakładacie czaszę to musicie lekko uginac plastik ku dolowi czy wchodzi delikatnie?
nr 4- szczelina lampy
Fajnie by było jak by ktoś jescze zmierzył odległosc od srodka sruby podpisanej nr 3 do śruby podpisanej nr 2
Natomiast na tym zdjęciu jak by ktoś zmierzył odległosć z strzałki nr 2.

NAPRAWDĘ NIE ZAJMIE TO WAM DUŻO WASZEGO CENNEGO CZASU.
PROSZĘ O POMOC