dokładnie , nie miałem jeszcze motka a miałem wszystko inne - ciuchy wyszły mi drożej niż moje pierwsze moto , na bezpieczeństwie sie nie oszczędza !!! Zreszta po co będziesz wydawać 400 zł za kask , jak możesz kupić taki http://allegro.pl/kask-motocyklowy-fgn- ... 43105.htmlRevolut pisze:Ja najpierw wkupiłem kombinezon, dopiero później moto
Cenowo wyszło mnie jakieś 1800-1900zł, ale dostałem rabat ze względu na zakupy w zimie itd, więc zmieściłem się w 1600złcałość Modeki + kask HJC
Roztrzaskałem już jedno moto, mi nie stało się nic, ale kilkanaście dni byłem cały obolały, sądzę, że kombinezon uratował mi kilka stawów i kości
Nie ma co oszczędzać na bezpieczeństwie. Możesz wstrzymać się z np wymianą wydechu, kierunków itd, ale dobre, sztywne kombi, to podstawa... Nie mówiąc już o kasku!
No tak, przepraszam Panie PasjonatoMati922106 pisze:kolego dla mnie to nie hobby czy zainteresowanie tylko PASJA) a to co innego wiem że nie tani sport jest tylko że ja ostanio się wypłukałem na inny cel który musiałem zrealizować
a moto już mam więc jest dobrze ;D
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości