Przygarnij kropka,czyli garaż dla VFRy-lewy brzeg Warszawy

Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
Awatar użytkownika
pusiu
województwo: mazowieckie

Przygarnij kropka,czyli garaż dla VFRy-lewy brzeg Warszawy

Post autor: pusiu » sob 04 cze 2011, 11:31

Serwus, nowy jestem, dopiero się przywitałem, a już z biznesem uderzam :D . Bezczel ze mnie :lol: Mianowicie ponieważ chodzi o kawałek miejsca pod zadaszeniem dla mej niechcianej wszędzie Vifferki. Ogólnie to nie wiem co w ludziach siedzi, ale już trzeci raz muszę zmienić garaż, bo komuś gdzieś ciągle nie pasuje motocykl.

Wynajmuję teraz na lewusa miejsce w garażu poziomowym na Ursynowie (odpalam $$$ ochroniarzom), ale tam jakiś nadgorliwy ochroniarz o społeczniackim usposobieniu zaczął się rzucać, bo nie mam jakiejś karty parkingowej, co to się w spółdzielni załatwia i chyba znów przyjdzie zmieniać miejsce. Po prostu graby opadają...

Mam dość prowizory, chcę parkować moto w przyjaznym miejscu, bez jazd jakichś chorych psycholi, którzy mają problem w życiu. W związku z tym pytanie, czy ktoś dysponuje z Was miejscem na moto, mogę się dorzucać do miejsca postojowego, może to być jakiś wolnostojący garaż. Ogólnie to jestem otwarty na różne motywy. Oczywiście zapłacę za to, mogę dać do stówy złociszy miesięcznie.
Jestem z Ursynowa, więc miejsce preferowane to okolice Ursynowa, może być Ursynów Płd, Kabaty, Imielin, Natolin, może to być Mokotów, Wola - Koło też wchodzi w grę (miałbym blisko do mojej Pani :wink: ). Byle nie Bemowo,Bielany czy Śródmieście, bo zdeka daleko.

Czekam na jakieś wieści, jak coś to moje numerro to 694-811-496. Będę dźwięczny za wszelki odzew. Pozderro :)
Yama TDM 850 3VD '92 R.I.P, teraz czas na Viffera 750 '92 ;)

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Piotr

Re: Przygarnij kropka,czyli garaż dla VFRy-lewy brzeg Warsza

Post autor: ppamula » ndz 12 cze 2011, 14:28

I co? Znalazłeś garaż?
To "towar" deficytowy.

Awatar użytkownika
pusiu

Re: Przygarnij kropka,czyli garaż dla VFRy-lewy brzeg Warsza

Post autor: pusiu » pn 13 cze 2011, 13:58

Serwus! Dzięki uprzejmości jednego z Ownersów VFRa będzie miała tymczasowy przytulny kąt :)
Yama TDM 850 3VD '92 R.I.P, teraz czas na Viffera 750 '92 ;)

ODPOWIEDZ