Wybór tanich spodni
-
- bywalec
- Kontakt:
Wybór tanich spodni
Cześć.
Chcę sobie kupić spodnie tekstylne do 400 zł. Jestem wysoki i chudy, więc raczej coś na miarę. Myślałem o trzech opcjach:
1. Retracing + przedłużenie u producenta (nie ma na stronie, ale podobne do Retallround, tylko bez pasków na udach)
2. Wojskowe spodnie z Gore-Tex'u + dobre spodnie z polaru + ochraniacze na kolana
3. Modeka T-5 + przedłużenie Cordurą we własnym zakresie.
Czy może się ktoś wypowiedzieć na temat produktów firmy Retbike?
Proszę o pomoc w wyborze.
Pozdro
Chcę sobie kupić spodnie tekstylne do 400 zł. Jestem wysoki i chudy, więc raczej coś na miarę. Myślałem o trzech opcjach:
1. Retracing + przedłużenie u producenta (nie ma na stronie, ale podobne do Retallround, tylko bez pasków na udach)
2. Wojskowe spodnie z Gore-Tex'u + dobre spodnie z polaru + ochraniacze na kolana
3. Modeka T-5 + przedłużenie Cordurą we własnym zakresie.
Czy może się ktoś wypowiedzieć na temat produktów firmy Retbike?
Proszę o pomoc w wyborze.
Pozdro
-
- klepacz
- Imię: Roman
- województwo: wielkopolskie
Brachol miał chyba ze dwa sezony temu Retbike'a Retaalround i strzasznie się szwy sypały. Oddawał je do reklamacji, poskładali je do kupy ale i tak nie był z nich zadowolony.Wszędzie pełno odstających nitek.
Co byś nie kupił to zwróć uwagę na to żeby membrana była wypinana-na lato miły dodatek.Z tych spodni co podałeś to chyba żadne tej opcji nie mają.
Co byś nie kupił to zwróć uwagę na to żeby membrana była wypinana-na lato miły dodatek.Z tych spodni co podałeś to chyba żadne tej opcji nie mają.
- PozytywnieZakreconyWariat
- pisarz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Hmm a może coś z Funt&Co jak np to:
http://funt1.home.pl/sklep/index.php?p1 ... meskie-sp8
Lub może Feliks?(nie ten od orzeszków
)
http://www.moto-feliks.pl/
Firma ta jest na kazdym Motobajzlu,i można mierzyć do woli
Dużo ludzi lata w obydwu tych firmach więc nie musi być to tragedia
http://funt1.home.pl/sklep/index.php?p1 ... meskie-sp8
Lub może Feliks?(nie ten od orzeszków

http://www.moto-feliks.pl/
Firma ta jest na kazdym Motobajzlu,i można mierzyć do woli

Dużo ludzi lata w obydwu tych firmach więc nie musi być to tragedia

Ostatnio zmieniony pn 21 mar 2011, 11:25 przez PozytywnieZakreconyWariat, łącznie zmieniany 1 raz.
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
- Pietruk
- bywalec
- Imię: Piotr
Ja tydzień temu kupiłem komplecik Feliksa. Ale byłem w sklepie. Miła obsługa duży wybór rozmiarów, dopasowałem na siebie. Wykonane estetycznie, nie zauważyłem żadnych defektów. Policja w nich też smiga, akurat wisiał komplecik do poprawek na rozmiar dla jakiegoś funkcjonariusza.
Ogólnie pozytywne komentarze na necie są. Niektórym rzepy siadły, ale zapewniono mnie w sklepie że już jest ta wada poprawiona.
Jak polatam i będę pamiętał to jeszcze słówko napiszę.
Ogólnie pozytywne komentarze na necie są. Niektórym rzepy siadły, ale zapewniono mnie w sklepie że już jest ta wada poprawiona.
Jak polatam i będę pamiętał to jeszcze słówko napiszę.
- Argail
- pisarz
- Imię: Dariusz
- Kontakt:
moja żona jeździ w komplecie Feliksa - tak jak mowią można na wymier zamówić - ja odbierałem w domu od nich w Warszawie
Wykonanie super, cena w porównaniu z jakością godna polecenia
Minusem spodni jest brak siatki od wewnętrznej strony- latem ci się d.u.p.a klei do spodni
Polecałbym jednak spodnie z wewnętrzną siatką z materiału
Ja jeżdżę w kurtce Modeka i spodniach Adrenaline, gdyby nie dziura na kolanie to pewnie nawet nie myślałbym o zmianie
Wykonanie super, cena w porównaniu z jakością godna polecenia
Minusem spodni jest brak siatki od wewnętrznej strony- latem ci się d.u.p.a klei do spodni
Polecałbym jednak spodnie z wewnętrzną siatką z materiału
Ja jeżdżę w kurtce Modeka i spodniach Adrenaline, gdyby nie dziura na kolanie to pewnie nawet nie myślałbym o zmianie

rejoice o young man in thy youth
-
- klepacz
- Imię: Roman
[quote="PozytywnieZakreconyWariat"]Hmm a może coś z Funt&Co jak np to:[/quote
Funt się dobrze trzyma
Moja ma kombinezon od nich i wszystko cacy.Nic się nie pruje nitki nie wyłażą, ma osobno wypinaną membranę i podpinke ocieplającą no i podszewkę o której Argail
wspomniał.Po jednym sezonie wygląda jak nowy.Przy takich tanich ciuszkach na pewno warto dokupić porządne ochraniacze bo to co wkładają fabrycznie szału nie robi.
Funt się dobrze trzyma

wspomniał.Po jednym sezonie wygląda jak nowy.Przy takich tanich ciuszkach na pewno warto dokupić porządne ochraniacze bo to co wkładają fabrycznie szału nie robi.