co do HJC to mi po roku zaczeła juz parować szybka wiec trzeba bedzie cos nakleić albo kupić szybkę z pinlockiem do niego bo są. Co do tego z ilni jest ok, ale mozna go trafić taniej , albo np coś takiego - jezeli zbytnio nie zalezy Ci na malowaniu - nolan n84 za takie same pieniądze - http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_ ... SubProductslimak pisze:hjc ma żona i nie narzeka i szczerze mówiąc chyba tej firmy bede szukał
tą cene jeszcze zniose co o tym myślicie
http://allegro.pl/kask-hjc-is-16-nowy-n ... 82566.html
jaki kask?
- pawel_316
- teksciarz
... Bezpieczeństwo ma Pierwszeństwo ...
-
- pisarz
- Imię: Adam
- województwo: mazowieckie
Ja jeżdżę w BOXie od 3 lat ale po tamtym sezonie podjąłem decyzję o zmianie
Mój to chyba jakaś jedynka ale z wad to wszystkiego po trochu a nawet jak jeździłem AFRYKĄ to za wysoką szybą ponad 140 km/h otwierała się szyba
wałkowałem przez zimę temat jak ty i ja jestem na 99,9 % zdecydowany na S900 (kilka innych mierzyłem ) i przynajmniej na moim kwadracie leży najlepiej
Mój to chyba jakaś jedynka ale z wad to wszystkiego po trochu a nawet jak jeździłem AFRYKĄ to za wysoką szybą ponad 140 km/h otwierała się szyba
wałkowałem przez zimę temat jak ty i ja jestem na 99,9 % zdecydowany na S900 (kilka innych mierzyłem ) i przynajmniej na moim kwadracie leży najlepiej
Adam
- Mariano 25
- bywalec
- Imię: Rafał
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
- kris2k
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: śląskie
- Kontakt:
W mojej opinii do 500pln to mozna wybrac co najwyzej z:
- Nolana / Grex'a
- HJC
- Sharkow
ewentualnie cos z innych firm ale tylko markowych i tylko ze skorupa z poliweglanu - producent musi wyraznie napisac ze jest to ten material a nie jakis tam termoplastik.
Jakies tam BOX'y, Naxy, LS2, Nitro w ogole mnie nie przekonuja.
- Nolana / Grex'a
- HJC
- Sharkow
ewentualnie cos z innych firm ale tylko markowych i tylko ze skorupa z poliweglanu - producent musi wyraznie napisac ze jest to ten material a nie jakis tam termoplastik.
Jakies tam BOX'y, Naxy, LS2, Nitro w ogole mnie nie przekonuja.