odzież motocyklowa firmy 4-Biker
- imperfect_80
- bywalec
- Imię: Radek
- Kontakt:
odzież motocyklowa firmy 4-Biker
przymierzam się do kupna ciuchów tej firmy,ktoś może jezdzi,albo ktos zna kogo kto smiga w tych ciuchach,warto czy moze nie,cenowo sa dosyć w miarę 

-
- klepacz
- Imię: Roman
- województwo: wielkopolskie
Wybierasz się do Poznania na zakupy

Tu masz coś ale tylko o skórach
http://konop25.nazwa.pl/virago.com.pl/v ... e727871b0e
Jeśli szukasz texów to na pewno warto zainwestować w odzież 3-warstwową, czyli osobno wypinana membrana i podpinka.

Tu masz coś ale tylko o skórach
http://konop25.nazwa.pl/virago.com.pl/v ... e727871b0e
Jeśli szukasz texów to na pewno warto zainwestować w odzież 3-warstwową, czyli osobno wypinana membrana i podpinka.
- Chris-Zg
- pisarz
- Imię: Christian
- województwo: lubuskie
- Kontakt:
Ja mam cały ubiór z tej firmy, kurtka i spodnie tekstylne, rekawice skorzane. I powiem tak, za te cene wygladaja swietnie, ale wydaje mi sie ze jedynie wygladaja... Certyfikatów żadnych nie mają, bo to co piszą na stronach to bubel. W rekawicach rzepy puscily po miesiacu niezbyt intensywnego uzytkowania. Gdy upadlem na parkingu to pod kolanem, tam gdzie sie konczy ochraniacz, material spodni odrazu sie przetarl, od lekkiego uderzenia i pociagniecia, na nodze mialem dosc obficie krwawiaca rane. Kurtka jest okej, dobrze lezy, z tym ze protektorow nie da sie za cholernie stabilnie przymocowac, wydaje mi sie ze przy upadku przesuną sie i nie spelnia swojego zadania. Ja osobiscie nie jestem przekonany do tej firmy... Chociaz za te pieniadze nie jest az tak zle. Na nowy sezon kupuje cos sprawdzonego, np. z alpina. Mam od nich buty i sa swietne. Wole wydac znacznie wiecej ale miec za to jakos i pewnosc ochrony.
Czerwone są najszybsze!
- imperfect_80
- bywalec
- Imię: Radek
- Kontakt:
Mam ich kortke (skora model kevlar) - przelatalem w niej sezon wiec chyba moge cos powiedziec.
Kortka lezy oki, ostatni obciach, to to nie jest, ale drugi raz bym jej nie kupil glownie ze wzgledu na zle zamocowane ochrniacze - te na ramionach przsuwaja sie i zaginaja od nowosci.
Generalnie wykonanie przecietne: niezby starannie wszyta siateczka pod wywietrznikami, przez co wcina sie w zamek blyskawiczny przy zamykaniu i otwieraniu, zatrzaski na rekawach (przy nadgarstach) wszyte tak, ze jeden zapinam bez klopotu, ale drugi udaje sie dociagnac tylko czasami...
Z tanich rzeczy adrenaline wydaje mi sie o niebo lepsze...
Kortka lezy oki, ostatni obciach, to to nie jest, ale drugi raz bym jej nie kupil glownie ze wzgledu na zle zamocowane ochrniacze - te na ramionach przsuwaja sie i zaginaja od nowosci.
Generalnie wykonanie przecietne: niezby starannie wszyta siateczka pod wywietrznikami, przez co wcina sie w zamek blyskawiczny przy zamykaniu i otwieraniu, zatrzaski na rekawach (przy nadgarstach) wszyte tak, ze jeden zapinam bez klopotu, ale drugi udaje sie dociagnac tylko czasami...
Z tanich rzeczy adrenaline wydaje mi sie o niebo lepsze...
VFR 750, 90'... bielutka... no fajna jest