jakieś propozycje
150% normy
- pablo_65
- teksciarz

- Imię: Paweł
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
150% normy
SZUKAM PRACY W WARSZAWIE
jakieś propozycje

jakieś propozycje
- pablo_65
- teksciarz

- Imię: Paweł
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
zacznę od tego że praca fizyczna mi nie straszna...wychowałem się na wsi i od dziecka zapitalałem w pocie czoła gdy inne dzieciaki wygrzewały się na koloniach
studia skończyłem mało specjalistyczne bo w kierunku zarządzanie na PŁ ...
pracowałem jako magazynier, przedstawiciel, obsługa klienta, sprzedaż bezpośrednia, teraz mobilny doradca klienta w firmie zajmującej się odszkodowaniami...
ogólnie zawsze była to praca w terenie, nigdy nie siedziałem gdzieś za biurkiem przez 8h
sytuacja zmusza mnie do przeprowadzki do stolicy więc kogo, jak nie was...szanownych użytkowników naszej ulubionej v-ki... mogę prosić o radę
studia skończyłem mało specjalistyczne bo w kierunku zarządzanie na PŁ ...
pracowałem jako magazynier, przedstawiciel, obsługa klienta, sprzedaż bezpośrednia, teraz mobilny doradca klienta w firmie zajmującej się odszkodowaniami...
ogólnie zawsze była to praca w terenie, nigdy nie siedziałem gdzieś za biurkiem przez 8h
sytuacja zmusza mnie do przeprowadzki do stolicy więc kogo, jak nie was...szanownych użytkowników naszej ulubionej v-ki... mogę prosić o radę