Pytanie o parkowanie w Łodzi
-
- klepacz
- Imię: Adam
- Kontakt:
Pytanie o parkowanie w Łodzi
W przyszłym tygodniu będę w Łodzi na szkoleniu przez kilka dni i zastanawiam się, czy nie pojechać na moto. I tu pytanie-jak jest z bezpieczeństwem postawienia moto gdzieś "w terenie" ? Prawdopodobnie nocowałbym w jednym z domów studenckich politechniki, przy Piotrkowskiej 277 lub przy al. Politechniki 9. Trochę się lękam, bo słyszałem głosy, że okolica nieco "szemrana"
A tak przy okazji - w Łodzi moto płaci za parkometr?
A tak przy okazji - w Łodzi moto płaci za parkometr?
Oj zdecydowanie odradzam parkowanie "gdzieś w terenie", szczególnie tej którą wymieniasz.
Mieszkałem na studiach w akademiku przy Politechniki i mojego Fiacika nieraz obrobili,obdrapali i w ogóle...a co dopiero wypieszczone moto
Jeżeli już to tylko parking strzeżony (coś koło 10 zeta za dobę), jest chyba taki gdzieś przy Radwańskiej/Stefanowskiego i z tego co kojarzę to pod chmurką (i jakoś nie budzi zaufania).
Jak parkometr jest w zasięgu wzroku to płacisz, nie wiem jak liczą za moto bo nigdy nie odważyłem się zostawić moto w centrum
Mieszkałem na studiach w akademiku przy Politechniki i mojego Fiacika nieraz obrobili,obdrapali i w ogóle...a co dopiero wypieszczone moto
Jeżeli już to tylko parking strzeżony (coś koło 10 zeta za dobę), jest chyba taki gdzieś przy Radwańskiej/Stefanowskiego i z tego co kojarzę to pod chmurką (i jakoś nie budzi zaufania).
Jak parkometr jest w zasięgu wzroku to płacisz, nie wiem jak liczą za moto bo nigdy nie odważyłem się zostawić moto w centrum
VFR 800I
-
- klepacz
- Imię: Adam
- Kontakt:
Dzięki pablo, przemyślę, propozycja kusząca. A daleko Ty od Łodzi mieszkasz? Bo mam 3 dni szkolenia, każdego na 9 z tego co wiem, a nie lubię za wcześnie się zrywać
Aczkolwiek u mnie sam nocleg nie jest problemem (firma płaci), tylko właśnie kwestia czy motkiem, czy lepiej pociągiem.
Co do mojej kultury osobistej i zachowania zasad sawuar viewr'u, to opinie są podzielone - na moją i reszty
Aczkolwiek u mnie sam nocleg nie jest problemem (firma płaci), tylko właśnie kwestia czy motkiem, czy lepiej pociągiem.
Co do mojej kultury osobistej i zachowania zasad sawuar viewr'u, to opinie są podzielone - na moją i reszty
Aż tak?Mike pisze: nigdy nie odważyłem się zostawić moto w centrum