Jestem początkujący i chciałbym tak naprawę nauczyć się solidnych podstaw i dobrych nawyków, jeżeli możecie kogoś polecić bądź sami moglibyście pomóc to bedzie super.
Pozdrowionka
gdzie się szkolić z jazdy w warszawie
Re: gdzie się szkolić z jazdy w warszawie
[quote="pączek"]Jestem początkujący i chciałbym tak naprawę nauczyć się solidnych podstaw i dobrych nawyków, jeżeli możecie kogoś polecić bądź sami moglibyście pomóc to bedzie super.
Pozdrowionka[/quote]
PROMOTOR
Pozdrowionka[/quote]
PROMOTOR
-
- klepacz
- Imię: Adam
- Kontakt:
Już było co najmniej jedno pytanie na forum - oj, nie szukamy... 
Z tego co pamiętam głównie polecano Promotor albo Tomka Kulika (który zresztą z tego co wiem kiedyś "robił" w Promotorze).
Ja robiłem kurs u Kulika i polecam (no nie mam porównania, robiłem tylko tam, hehe
). http://www.kulikowisko.pl/
No, w 2,5 miecha prawko zrobić się da -ale prosto nie jest. Miesiąc na teorię (zawracanie d... w sumie, ale cóż
). Jazdy na upartego w 2 tygi da radę - jak są terminy. Jak nie - dłużej. Mi to zajęło chyba ok 3 tygodni - nie pamiętam dokładnie. No i czekanie na egzamin - a tutaj bywa różnie.

Z tego co pamiętam głównie polecano Promotor albo Tomka Kulika (który zresztą z tego co wiem kiedyś "robił" w Promotorze).
Ja robiłem kurs u Kulika i polecam (no nie mam porównania, robiłem tylko tam, hehe

No, w 2,5 miecha prawko zrobić się da -ale prosto nie jest. Miesiąc na teorię (zawracanie d... w sumie, ale cóż