gdzie się szkolić z jazdy w warszawie
gdzie się szkolić z jazdy w warszawie
Jestem początkujący i chciałbym tak naprawę nauczyć się solidnych podstaw i dobrych nawyków, jeżeli możecie kogoś polecić bądź sami moglibyście pomóc to bedzie super.
Pozdrowionka
Pozdrowionka
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
-
- klepacz
- Imię: Adam
- Kontakt:
Czy to u mnie coś nie teges, czy ten sam temat, tego samego autora i pod tym samym tytułem, w krótkich odstępach czasu pojawił się tu trzy razy? 
Nie mam porównania, bo kurs robiłem raz
Ale u Kulika i nie mogę narzekać - egzamin bez trudu (za drugim razem, ale pierwszy uwalony z własnej winy i baaardzo głupio, a nie z powody problemów z jazdą). A uczą na GS500 (przynajmniej jak ja byłem), moto cięższe i trudniejsze od egzaminacyjnego. No może przydałoby się, żeby z jeden egzemplarz taki jak na egzaminie był, dla poznania sprzętu. Ja przed drugim egzaminem dla przypomnienia i poznania moto wziąłem godzinkę gdzie indziej - na takim jak na egzaminie. Ale po GS to się czułem jak na rowerze
.

Nie mam porównania, bo kurs robiłem raz

- Łysolek
- Shrek
- Imię: Adam
- województwo: mazowieckie
www.kulikowisko.pl i tyle w temacie 

- C_L_K
- ostry klepacz
- Imię: Rafał
- województwo: mazowieckie
A nudziłeś się z Markiem?WiktorVFR pisze:...i sie zanudzisz na smierc a z Tomkiem nie ma nudy
Dokładnieigor pisze:WiktorVFR, nie ma to jak bardzo rzetelnie napisana porada łącznie z bogatą listą argumentów![]()

Nie znam Kulika, ale tak jak i Igor, Zuzia i pewnie jeszcze parę osób miałem możliwość (przyjemność) podszkolić się W Pro-Motorze. Ani chwili się nie nudziłem. Zdobyłem bardzo dużo informacji teoretycznych oraz przyswoiłem, a także wypraktykowałem pierdylion rad praktycznych. I mam nadzieję, że w nadchodzącym sezonie będę mógł dalej "nudzić się" w Pro-Motorze.

- diablique
- klepacz
- Imię: Ann
- Kontakt:
miałam stycznosć zarówno z Tomkiem jak i Promotorem...
nie wiem cyz dobrze szkola w promotorze ale podejscie maja fatalne umawaiałam sie na jazdy doszkalajace miesiac przed terminem, nastepnie 3 razy przelozyli mi termin a potem powiedzieli, że wogóle nie bede u nich miała jazd bo maja duzo chetnych...
nigdy nie polece tej szkoły nikomu...
natomiast co do Tomka to caly kurs w innej szkole nie dal mi tyle co kilka godzin doszkalania u Tomka, a i po wypadku to wlasnie Tomek pomogl mi postawic pierwsze kroki na moto...
nie wiem cyz dobrze szkola w promotorze ale podejscie maja fatalne umawaiałam sie na jazdy doszkalajace miesiac przed terminem, nastepnie 3 razy przelozyli mi termin a potem powiedzieli, że wogóle nie bede u nich miała jazd bo maja duzo chetnych...
nigdy nie polece tej szkoły nikomu...
natomiast co do Tomka to caly kurs w innej szkole nie dal mi tyle co kilka godzin doszkalania u Tomka, a i po wypadku to wlasnie Tomek pomogl mi postawic pierwsze kroki na moto...
- diablique
- klepacz
- Imię: Ann
- Kontakt:
wkrecić się a byc zapisanym i po miesiacu miec 3 razy przełożony termin a potem dowiedziec sie ze jazd wogole nie bedzie to lekkie przegiecie...igor pisze:to prawda co do organizacji to jest ciężko się wkręcić.
a co do metod to metody moze i te same ale chec uczenia juz nie ta, która mieli kiedys...