Reanimacja plastików szukam warsztatu w Warszawie
- enoel
- zadomowiony
- Imię: Piotr
- Kontakt:
Reanimacja plastików szukam warsztatu w Warszawie
Witam,
mam prosbę o wskazanie specjalisty, który pomoże w naprawie i polakierowaniu plastików.
Syn pożyczył skuter od kolegi i porysował jeden bok. Nie mam doświadczenia w tego typu naprawach a nie chciał bym iść do pierwszego lepszego warsztatu.
Zależy mi na dobrym wykonaniu (bo to sprawa honorowa) ale również na przystępnej cenie. Jeśli możecie pomóc i polecić kogoś z Warszawy lub okolic to będę zobowiązany.
Sprawa pilna.
Pzdr
mam prosbę o wskazanie specjalisty, który pomoże w naprawie i polakierowaniu plastików.
Syn pożyczył skuter od kolegi i porysował jeden bok. Nie mam doświadczenia w tego typu naprawach a nie chciał bym iść do pierwszego lepszego warsztatu.
Zależy mi na dobrym wykonaniu (bo to sprawa honorowa) ale również na przystępnej cenie. Jeśli możecie pomóc i polecić kogoś z Warszawy lub okolic to będę zobowiązany.
Sprawa pilna.
Pzdr
Ostatnio zmieniony czw 11 cze 2009, 18:32 przez enoel, łącznie zmieniany 1 raz.
- binio
- klepacz
- Imię: Łukasz
Mam cos dla Ciebie.
Koles ma warsztat na Bemowie niedaleko Powstancow Ślaskich (pomiedzy Gorczewska i Czluchowska) - to juz chyba stare jelonki beda
Moj znajomek mial szlifa na Afryce i plastiki mocno dostaly. Zaprowadzil do niego i po trzech dniach mial jak nowki. Na forum Afrykancow ten warsztat jest znany i bardzo polecany. tylko ze drogi. Jak jestes zainteresowany to zdobede na jutro dokladny namiar.
Koles ma warsztat na Bemowie niedaleko Powstancow Ślaskich (pomiedzy Gorczewska i Czluchowska) - to juz chyba stare jelonki beda

Moj znajomek mial szlifa na Afryce i plastiki mocno dostaly. Zaprowadzil do niego i po trzech dniach mial jak nowki. Na forum Afrykancow ten warsztat jest znany i bardzo polecany. tylko ze drogi. Jak jestes zainteresowany to zdobede na jutro dokladny namiar.
VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
- lechu02
- zadomowiony
- Imię: lech
- Kontakt:
samochodowe lakiery trochę się różnią od motocyklowych, niestety trudno jest dobrać z wachlarza samochodowych, taki sam na motorek. Prawie każdy lakiernik uprzedzi o mozliwości niewielkiej różnicy koloru.
Jesli chodzi o jakośc to ja dawałem mojemu sąsiadowi lakiernikowi.
Ząbki ul. Na bagnie 7 lub 9,
Waldemar Małetka.
Ma kabinę i maluje samochody najdroższych marek. Nie jest tani ale...??? Trudno polecać nawet najlepszych bo zawsze się może coś omknąć.
Ma mieszalnię u siebie i raczej ja nie miałem żadnych zastrzeżeń. malował mi owiewki do Bandita i wyszły nie do odróżnienia, z laierem miałem sporo latania bo dopasowaliśmy od Hondy.
Co do klejenia plastików to na Radymińskiej jadąc do Makro, po lewej stronie jest duża reklama i warsztat trudniący się spawaniem tworzyw. Jeszcze przed Łodygową jakiś kilometr. Zobaczysz z samochodu.
Jesli chodzi o jakośc to ja dawałem mojemu sąsiadowi lakiernikowi.
Ząbki ul. Na bagnie 7 lub 9,
Waldemar Małetka.
Ma kabinę i maluje samochody najdroższych marek. Nie jest tani ale...??? Trudno polecać nawet najlepszych bo zawsze się może coś omknąć.
Ma mieszalnię u siebie i raczej ja nie miałem żadnych zastrzeżeń. malował mi owiewki do Bandita i wyszły nie do odróżnienia, z laierem miałem sporo latania bo dopasowaliśmy od Hondy.
Co do klejenia plastików to na Radymińskiej jadąc do Makro, po lewej stronie jest duża reklama i warsztat trudniący się spawaniem tworzyw. Jeszcze przed Łodygową jakiś kilometr. Zobaczysz z samochodu.
Ostatnio zmieniony ndz 14 cze 2009, 13:32 przez lechu02, łącznie zmieniany 1 raz.
nawet jak siedzę to pędzę
Male
Male
- binio
- klepacz
- Imię: Łukasz
dopiero teraz zauwazylem...
nie wiem jak typ sie nazywa, ale wiem ze na pewno jara sie motocyklami, robi czesto do poznych godzin i generalnie sprawia wrazenie bardzo konkretnego
no i odwalil kawal baardzo dobrej roboty przy Afryce kumpla
ulica: Oświatowa (kolo skrzyżowania Powstancow slaskich i czluchowskiej)
telefon do goscia: 606291368
Tyle wiem
Nie pamietam adresu dokladnego, ale telefon i ulica w zupelnosci wystarcza 
nie wiem jak typ sie nazywa, ale wiem ze na pewno jara sie motocyklami, robi czesto do poznych godzin i generalnie sprawia wrazenie bardzo konkretnego
no i odwalil kawal baardzo dobrej roboty przy Afryce kumpla
ulica: Oświatowa (kolo skrzyżowania Powstancow slaskich i czluchowskiej)
telefon do goscia: 606291368
Tyle wiem

VTEC? its like a woman running away from a rapist,