Prośba do Ownersów z GDAŃSKA i okolic

Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
Awatar użytkownika
THOR
bywalec
bywalec

Prośba do Ownersów z GDAŃSKA i okolic

Post autor: THOR » sob 06 cze 2009, 12:35

WITAJCIE
mianowicie mam prośbę mógłby ktoś oblukać mi moto stojące w Gdańsku a dokładniej http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=654115090
są tam 2 motorki 929 w podobnym malowaniu.. Nie bardzo uśmiecha mi się wypad do was na oględziny i spowrotem, troszkę szkoda mi czasu i pieniędzy, a powiem że podobają mi sie te sztuki, jedna widzę na zdjęciu ta z srebnym kominem( z ich stronki) ma trochę otartą klamkę i ciężarek, ta z aukcji wygląda spoko, na zdjęciach ale sami wiecie jak jest z moto na zdjęciach ........... :) Z góry dzięki postaram się odwdzięczyć jak cuś!!!

Awatar użytkownika
Oncki
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Łukasz
Kontakt:

Post autor: Oncki » sob 06 cze 2009, 12:38

czesc ja kupywałem od nich VFR i powiem ci ze jestem naprawde zadowolony znam jeszcze kilka osob ktore kupywaly motocykle u nich i równiez sa zadowoleni co neiktorzy maja jakies uwagi do obslugi ale pozatym motocykle ktore sprowadzaja sa naprawde godne polecenia

THOR

Post autor: THOR » sob 06 cze 2009, 12:50

Zgodzę się z tobą ale 929 lubią być katowane wolał bym aby ktos go zobaczył:)

Awatar użytkownika
poscig
klepacz
klepacz
Imię: Marek
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: poscig » czw 11 cze 2009, 01:27

Witam niestety nie widziałem tego posta wcześniej.Mogę podjechac do chłopaków i dokładnie obejrzeć ten motor.Dajcie znac jakie decyzje,juz coś kupione czy wciąż macie ochote na ten motocykl.Niestety jak ja kupowałem VFR to spodobała mi się VFR z tego komisu.Niestety po odwiedzinach sklepu nawet nie poprosiłem o wyprowadzenie moto z gąszczu innych.Oni sprowadzaja tylko angole,wypadkowych nie biorą fakt...ale takie na których zarobią najwięcej.tzn.Mocno zaniedbane wizualnie,ktore później są malowane jak VFR.Golenie,felgi,kolektory ktore często sa mocno skorodowane.Moto trzeba obejrzeć to nie podlega dyskusji.

THOR

Post autor: THOR » czw 11 cze 2009, 07:21

Dzięki jadę zaraz do Częstochowy po moto, jak nie kupię to się odezwę do Ciebie dzięki za zainteresowanie i chęci:)

Awatar użytkownika
wasyl
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: wasyl » czw 11 cze 2009, 07:53

THOR,

Ja też podjadę daj znać na telefon.
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....

Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!

THOR

Post autor: THOR » czw 11 cze 2009, 13:27

No dzięki Chłopaki ale zakupiłem moje 929:) stan igła z Niemiec tylko trochę zapłaciłem ale nie żałuję tylko przesiąść się Vfr na rzędówkę jechałem chwile i wydawało mi sie żę ten motor nie jedzie:) hahaha trza sie przyzwyczaić

Awatar użytkownika
poscig
klepacz
klepacz
Imię: Marek
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: poscig » czw 11 cze 2009, 14:00

Oj jedzie,jedzie tylko nie od samego ,,dołu,, jak VFR ,natomiast na wyższych obrotach na 100% zdziwi Cię moc jaką odda Tobie Twój nowy moto.

ODPOWIEDZ