Mam problem z moim sprzętem ponieważ podczas chamowania kiera wpada w drgania i zastanawiam się czy nie jest to wina opony. Żeby móc to zbadać potrzebuję opony zużytej bezuzytecznej dla kogoś ale dobrej na tyle że równo zużyta, nie bije itp. Przełoże na swoją felgę i zobaczymy czy efekt zniknie - jeśli tak to kupuję nową opone.
W sprawę zamieszany jest Sowa (bo to on robi mi sprzęta) więc jak ktoś z Wawy ma, to może zabrać dziś ze sobą na rozdroże albo niech się odezwie to podjadę po nią. Mnie na rozdrożu nie będzie ale Sowa ma być to można jemu przekazać.
Czekam na odpowiedzi.
Pozdrawiam, Ciepły
PILNIE szukam zuzytej opony na przód.
- cieply81
- teksciarz
- Imię: Łukasz
PILNIE szukam zuzytej opony na przód.
"Są tacy, co twierdzą, że motocykliści to brodate grubasy z piwnym oddechem i resztkami grilla na wąsach (...)"
- cieply81
- teksciarz
- Imię: Łukasz
Celik dopiero wróciłem do chaty i dostałem się do netu. Dzięki że zabrałeś ją ze sobą i mam nadzieję że spotkałeś się z Sową i mu faktycznie przekazałeś a nie musiałeś jej targać z powrotem.
Odezwę się jutro to pogadamy.
Dzięki wielkie

Odezwę się jutro to pogadamy.
Dzięki wielkie

"Są tacy, co twierdzą, że motocykliści to brodate grubasy z piwnym oddechem i resztkami grilla na wąsach (...)"