Oryginalny wydech VFR800F z 98'
Oryginalny wydech VFR800F z 98'
Hej! Chlopaki da rade jakos przerobic oryginalny wydech zeby zaczal chodzic jak nalezy? Bo teraz to wogole sie nie slyszy ze sie jedzie ; ]
~~uRbi~~
- Mr.Exclusive
- pisarz
- Imię: Adam
- Kontakt:
Tak, skróć końcówkę wydechu o jakieś 10-20cm to będziesz mieć traktor
(o głośności końcówki wydechu decyduje m.in. jego długość, o brzmieniu decyduje materiał wykonania i sposób wyłożenia wewnątrz tłumika)
Ale polecam zakup sportowego tłumika. Chyba że przedkładasz głośność ala wiejski tuning ponad piękne rasowe basowe brzmienie
pozdrawiam

Ale polecam zakup sportowego tłumika. Chyba że przedkładasz głośność ala wiejski tuning ponad piękne rasowe basowe brzmienie

pozdrawiam
ReSpEcT iS eVeRyThInG !!
The most important thing is to be loyal~~
The most important thing is to be loyal~~
- bodzioprince
- zadomowiony
- Imię: Bodzio
- Kontakt:
NIE GRZEB PRZY TŁUMIKU
Radze nie grzebać przy wydechu!
Ja wybebeszyłem trochę w mojej i na początku było oki. ale teraz za każdym razem jak puszczam z gazu to strzela w tłumik i ludzie patrzą jak na idiotę albo jakiegoś drecha co się dopadł ścigacza i strzela dla szpanu
Strasznie frustrujące.
Najpierw wyreguluje gaźniki ale jak nie przestanie to włożę spowrotem te rurki.
A przestrzegali mnie żebym nie grzebał przy wydechu
viewtopic.php?t=5146
Ja wybebeszyłem trochę w mojej i na początku było oki. ale teraz za każdym razem jak puszczam z gazu to strzela w tłumik i ludzie patrzą jak na idiotę albo jakiegoś drecha co się dopadł ścigacza i strzela dla szpanu

Najpierw wyreguluje gaźniki ale jak nie przestanie to włożę spowrotem te rurki.
A przestrzegali mnie żebym nie grzebał przy wydechu

viewtopic.php?t=5146
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.